Ο Γιωρίκας Πιλίδης ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά των συμπαικτών του στο Survivor! Έκανε λόγο για αηδία.

Γιωρίκας Πιλίδης: Ξέσπασε κατά των πρώην συμπαικτών του στο Survivor, λέγοντας οτι αισθάνεται αηδία για αυτούς - Τι συνέβη.

Επίθεση σε πρώην συμπαίκτες του στο Survivor (και όχι μόνο την εποχή που αγωνιζόταν ο ίδιος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ) εξαπέλυσε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Σε ανάρτησή του στο Instagram «καυτηριάζει» το γεγονός ότι αρκετοί το παίζουν… μούρη και έχουν συμπεριφορές σταρ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αθλητής της πάλης.

Μάλιστα εξήγησε πως εκείνοι και ο ίδιος δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλοί άνθρωποι που απλά επέλεγησαν από την παραγωγή του Survivor γιθα να μετάσχουν στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Γιωρίκας Πιλίδας έγραψε στο σχετικό instastory που ανέβασε

«Survivor… Ορισμένοι παίκτες πραγματικά έχετε προκαλέσει αηδία… Πραγματικά τόσο καιρό παρακολουθώ πολλούς παίκτες που βγαίνοντας από αυτό το παιχνίδι νομίζουν ότι είναι super star και ότι μπορούν να σχολιάζουν και να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες επειδή ακριβώς τους έχουν μάθει 5 άνθρωποι παραπάνω και ασχολήθηκε λίγο η τηλεόραση μαζί τους.

Πραγματικά ξυπνήστε λίγο, προσγειωθείτε και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε απλά λίγο πιο τυχεροί από τους άλλους ανθρώπους που μας επέλεξε η παραγωγή και τίποτα άλλο»!

Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέφυγε ανοίγοντας κόντρα με με τη Μαρία Αντωνά!

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά των συμπαικτών του στο Survivor! Έκανε λόγο για αηδία.