×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor: Αρπάχτηκαν Δαλάκα – Σίμος! (vid)


    Sportime Team

Survivor: Αρπάχτηκαν Δαλάκα – Σίμος! (vid)


Αρκετή ένταση υπήρχε στην ελληνική καλύβα του Survivor 3, με «πρωταγωνιστές» την Κατερίνα Δαλάκα και τον Βασίλη Σίμο. Οι δυο τους είχαν μια έντονη αντιπαράθεση, μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Η Δαλάκα είπε μπροστά σε όλους ότι έχει μάθει από τρία άτομα, ότι ο Σίμος μιλάει πίσω από την πλάτη της με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. Ο Σίμος πήρε τον λόγο έτσι και της είπε:

«Μα την Παναγία, δεν σε έχω ακούσει να λες κάτι διαφορετικό, όλο εγώ κι εγώ κι εγώ… Σε ακούω συνέχεια να το λες. Μου λες για πέρυσι, άλλο τι έγινε πέρυσι. Την άλλη μέρα δεν μας είπες ούτε καλημέρα. Είναι τα μούτρα σου έτσι, δεν ξέρω ρε φίλε. Εμένα δεν μου αρέσει πάντως. Βρε, καλώς σε γέννησε η μανούλα σου έτσι… Τα μούτρα σου έτσι όπως τα κάνεις, δεν μου αρέσει να γυρνάς και να λες σε κάποιον έτσι».

Η Δαλάκα δεν το άφησε αναπάντητο και σχολίασε:

«Εμένα αυτό με προσβάλει! Είμαι έτσι, τι να κάνω; Έτσι με γέννησε η μάνα μου. Να μην τα κοιτάς τα μούτρα μου. Άνθρωπος που μιλάει έτσι και λέει: έτσι σε έκανε η μανούλα σου, άμα ήμασταν στην έξω ζωή και όχι εδώ, δεν θα είχα φερθεί έτσι. Έμεινα ψύχραιμη γιατί δεν θέλω να χαλάσω τον εαυτό μου. Όταν κάποιος είναι κομπλεξικός και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες του και την πεσμένη απόδοσή του, δεν φταίω εγώ να ξεσπάει πάνω μου. Έχει βγάλει κόμπλεξ. Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του ποτέ. Δεν ξέρω γιατί του έδωσα το χέρι μου, κανονικά δεν έπρεπε να του το δώσω. Αλλά σίγουρα δεν θα ξανασχοληθώ μαζί του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Τελευταία Νέα