Μια ακόμα ατομική ασυλία ετοιμάζεται να ξεκινήσει και το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Θα την κατακτήσει φαβορί ή αουτσάιντερ;

Survivor ατομική ασυλία (19/4): Έχετε ήδη ενημερωθεί από νωρίς για το ποια ομάδα φτάνει στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας και πάμε να δούμε ποιος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το κολιέ στην δομικασία για την ατομική.

Θα σας μιλήσω σταράτα. Ξεκάθαρο νικητή δεν έχω να σας δώσω, ΑΛΛΑ. Οι γυναίκες των κόκκινων απολαμβάνουν για λίγο καιρό ακόμα την ασυλία, επομένως δεν θα «τρελαθούν» κιόλας να ματώσουν τη φανέλα για να πάρουν την ατομική. Επομένως Καρολίνα και Νικολέτα δεν έχουν κάποιο μεγάλο κίνητρο και μοιραία δεν θα τα δώσουν όλα.

Η λογική και οι πιθανότητες είναι με τον Ηλία, τον Σάκη και τον Αλέξη Παππά, όταν ο τελευταίος έχει να αγωνιστεί σε δοκιμασία ισορροπίας που εμπλέκει περισσότερο χέρια και όχι πόδια.

Τριαντάφυλλος δεν… κόβει ούτε με βαλέ σε τέτοιου είδους αγωνίσματα που απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση, ενώ και ο Ασημακόπουλος δεν το’χει ιδιαίτερα.

Συνεπώς, οι δυνατοί παίκτες είναι ξανά τα φαβορί για να βγουν αλώβητοι από την ατομική.

Όπως είδαμε λοιπόν, οι κόκκινοι ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία και οι μπλε θα πάνε ως παρατηρητές στο Συμβούλιο του Νησιού.

Νωρίτερα, ο Αλέξης την είχε δει… love doctor και προσέφερε στον Σάκη μια πέτρα για να τη δώσει με τη σειρά του στη Μαριαλένα.

Δείτε το βίντεο:

Όπως είπαμε λοιπόν, ένας δυνατός παίκτης κατέκτησε την ατομική ασυλία και αυτός ακούει στο όνομα Σάκης Κατσούλης. Ο Ηλίας τα βρήκε σκούρα με την ισορροπία και έφυγε νωρίς από τη διεκδίκηση, ενώ ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που πίεσε τον νικητή της δοκιμασίας μέχρι τέλους. Ωστόσο, ένα στραβοπάτημα του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.