MEDIA

Survivor διαρροή 25/5: Οριστικό spoiler! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;
Survivor διαρροή 25/5: Οριστικό spoiler! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor διαρροή 25/5: Ακόμα περισσότερες εντάσεις αναμένεται να έχουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor κάτι που πλέον αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

Όπως είδαμε στο trailer του Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τα βάζει με όλη την ομάδα του κατηγορώντας τον Άρη Σοϊλέδη ότι χειρίζεται τους συμπαίκτες του σα μαριονέτες.

Αυτό έρχεται σε συνέχεια όσον είδαμε το βράδυ της Τρίτης, κάτι που μπορείτε και εσείς να τσεκάρετε στα highlights του Survivor.

Εκεί η μπλε ομάδα είναι μαλλιά-κουβάρια με τα πράγματα να ξεφεύγουν και πολύ βαριές κουβέντες να λέγονται ανάμεσα στους παίκτες.

Survivor διαρροή 25/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Μετά από δύο ασυλίες και ένα έπαθλο φαγητού, οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα.

Φυσικά μιλάμε για αυτό της επικοινωνίας, που σίγουρα όποιος το κατακτήσει θα πάρει ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό boost αφού θα έχει επικοινωνία με τους ανθρώπους του, που τον παρακολουθούν με αγωνία από την Ελλάδα.

Και απόψε ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αφού χρειάζεται ταχύτητα, σκέψη και πολύ καλή μνήμη για να μπορέσει ο κάθε παίκτης να επικρατήσει.

Η πρώτη μας εκτίμηση ήθελε την μπλε ομάδα να καταφέρνει να πάρει αυτό το πολύ μεγάλο έπαθλο, όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο σημαντικό.

Έτσι ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται για ακόμη μία φορά να μας επιβεβαιώσει απόλυτα, αφού οι Μπλε μετά το έπαθλο του φαγητού θα καταφέρουν να πάρουν και αυτό.

Survivor διαρροή 25/5: Ποιος παίρνει το δρόμο για την Ελλάδα;

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι μετά το αγώνισμα θα υπάρχει και το συμβούλιο του νησιού εκεί όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι αντιμέτωποι, με μόνο έναν να μπορεί να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αν δεν θέλετε φυσικά να περιμένετε μέχρι το βράδυ, Εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε Για ακόμη μία φορά τον παίκτη που αποχωρεί.

Για περισσότερα Survivor Spoiler μείνετε συντονισμένοι στο Sportime!

Ειδήσεις τώρα

Καιρός: Καύσωνας κόλαση με 38 βαθμούς – Που θα έχουμε τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δολοφονούν Ανέστη και Δημήτρη

Fuel Pass: Θα δώσουν ξανά 30 – 50 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Φιλαράκια: Τα μυθικά έσοδα των πρωταγωνιστών – Πόσα κερδίζουν κάθε χρόνο;

Φιλαράκια: Τα μυθικά έσοδα των πρωταγωνιστών – Πόσα κερδίζουν κάθε χρόνο;

Μπορεί η σειρά «Friends» να τελείωσε το 2004, όμως για τους πρωταγωνιστές της τα... φρουτάκια του Central Perk δεν σταμάτησαν ποτέ να πληρώνουν.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025.

Media
Μεταδόσεις: Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 20 Ιουνίου!

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασκευή 20 Ιουνίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Παρασλευη 20 Ιουνίου!

Μεταδόσεις
Media: Τρομεροί γονείς: Τα ονόματα έκπληξη που παίζουν στη σειρά

Τρομεροί γονείς: Τα ονόματα έκπληξη που παίζουν στη σειρά

Σχέσεις μπερδεμένες, έρωτες κρυφοί και γονείς… που δεν ξέρουν πώς να είναι γονείς! Η νέα κωμωδία του Alpha προβλέπεται απολαυστική.

Media
Media: Grand Hotel – Τέλος εποχής με συλλήψεις και φόνο: Η Αλίκη και ο Πέτρος στα κρατητήρια, η Κυβέλη οπλίζει!

Grand Hotel – Τέλος εποχής με συλλήψεις και φόνο: Η Αλίκη και ο Πέτρος στα κρατητήρια, η Κυβέλη οπλίζει!

Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει και το Grand Hotel γίνεται πεδίο εκδίκησης. Η Αλίκη και ο Πέτρος συλλαμβάνονται – η Κυβέλη θέλει αίμα.

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο χειρότερος εφιάλτης ζωντανεύει πριν τον γάμο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο χειρότερος εφιάλτης ζωντανεύει πριν τον γάμο

Η Βασιλική αθετεί τον λόγο της, ο Στάθης αγνοεί τα πάντα και ο Μιλτιάδης βλέπει αυτό που δεν έπρεπε. Ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ…

Media
Media: Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα χαστουκίζει άγρια τον Άγη μπροστά στον Κώστα

Παιχνίδια εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα χαστουκίζει άγρια τον Άγη μπροστά στον Κώστα

Οι φωτογραφίες που στέλνει ο Άγης γκρεμίζουν τα πάντα. Η Μαρίνα ξεφεύγει και ο Χρήστος φεύγει από το σπίτι.

Media
Media: Τροχός της Τύχης : Με το «Γ» δεν πήγε πουθενά…

Τροχός της Τύχης : Με το «Γ» δεν πήγε πουθενά…

Ρίσκο με ένα σπάνιο γράμμα πήρε στον Τροχό η παίκτρια που έφτασε στον τελικό με αποτέλεσμα να μην κερδίσει…

Media
Media: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει εις διπλούν – «Αλ Τσαντίρι» και «Πνίξε τη Γιολάντα» στο Mega

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει εις διπλούν – «Αλ Τσαντίρι» και «Πνίξε τη Γιολάντα» στο Mega

Διπλό χτύπημα ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Λάκης Λαζόπουλος με σατιρικό και κωμική σειρά που… μυρίζει επιτυχία.

Media