×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor διαρροή 27/6: Ποιος Τούρκος κερδίζει στην κατάταξη;


    Sportime Team

Survivor διαρροή 27/6: Ποιος Τούρκος κερδίζει στην κατάταξη;


Survivor διαρροή 27/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για ένα από τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν. Μιλάμε για επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Πρόκειται για τους αγώνες κατάταξης. Συγκεκριμένα τον παίκτη ή την παίκτρια που έχει τον πρώτο λόγο για νίκη από την πλευρά της Τουρκίας.

Για τα μετρημένα ελληνικά… κουκιά, σας τα είπαμε.

Δείτε τα highlights με το 1-0 της μαύρης ομάδας

Η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι αυτή που θα μπει με μία ζωή παραπάνω από τους συμπαίκτες της. Και η αρχηγός της μαύρης ομάδας λοιπόν θα είναι, σύμφωνα με όσα μας είπε ο άνθρωπός μας, ο ένας από τους δύο Έλληνες φιναλίστ. Δηλαδή η παίκτρια που κερδίζει τους αγώνες κατάταξης.

Από την πλευρά των Τούρκων ποιος ή ποια θα είναι;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είναι η Σεντά!

Αυτή ήταν που κέρδισε το παιχνίδι μα τα σύμβολα όπως ξέρετε. Εκεί στον τελικό κέρδισε τον Γιουσούφ. Και είχε τη δυνατότητα να έχει μία ζωή παραπάνω από τους πάικτες της. Αυτό φαίνεται πως τη βοήθησε και στους αγώνες κατάταξης. Διότι σύμφωνα με όσα μας είπε ο άνθρωπό μας είναι αυτή που κερδίζει.

Μόλις δούμε την τελευταία τουρκική αποχώρηση, θα δούμε και τους αγώνες κατάταξης. Άγνωστο αν θα δούμε και τους ελληνικούς και τους τουρκικούς. Εννοείται πως θα δούμε της ελληνικής πλευράς.

Survivor διαρροή 27/6

Λογικά όλα αυτά θα τα δούμε την Παρασκευή το βράδυ. Τότε σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει ο ημιτελικός. Εκεί θα έχουμε τους αγώνες κατάταξης. υπενθυμίζουμε πως θα έχουμε έναν νικητή, αλλά θα μείνουν άλλοι τρεις παίκτες. Ο ένας που θα μείνει για να καθοριστεί η τελική δυάδα, θα βγει από ψηφοφορία του κοινού. Ενδεχομένως αυτό να γίνει και το βράδυ του τελικού.

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  


Τελευταία Νέα