Survivor διαρροή 9/1: Εκτός από αγώνισμα για την ασυλία έχουμε και συμβούλιο του νησιού ασφαλώς. Εκεί όπου έχουμε μια εκκρεμότητα.

Εκτός από αγώνισμα για την ασυλία, είχαμε και συμβούλιο του νησιού ασφαλώς

Survivor διαρροή 9/1: Μια πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε στο Survivor. Ιδιαίτερη είναι σε ότι έχει να κάνει με την ψηφοφορία που υπάρχει στο πρόγραμμα. Πρώτη φορά είναι πιθανό να έχουμε μέχρι και έξι ίσως και επτά υποψηφίους προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε πως ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν τεθεί ήδη στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Φυσικά και το αναγνωστικό κοινό του Sportime είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει με αρνητική ψήφο ποιος παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Τα αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Προχωράει το πράγμα όμως. Πάει παρακάτω. Το ότι δεν ανακοινώθηκε το όνομα που θα αποχωρήσει, δεν σημαίνει πως δεν θα φύγει κιόλας. Με άλλα λόγια, μπορεί η αποχώρηση απλά να πήρε παράταση. Διότι η ψηφοφορία έβγαλε δύο σίγουρες παρουσίες και στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Survivor διαρροή 9/1: Αυτοί μένουν σίγουρα στο παιχνίδι

Αρχικά, σας το είπα. Υπάρχει ένα φαβορί. Γενικότερα στο παιχνίδι υπάρχει αυτό το φαβορί. Πολλά δηλαδή, όχι μόνο ένα. Η Μυριέλλα Κουρεντή, για παράδειγμα. Πήρε με διαφορά τις περισσότερες θετικές ψήφους από το κοινό. Συνεπώς αποτελεί τη μία παίκτρια που παραμένει σίγουρα. Δευτερευόντως, υπάρχει ο Βαλάντης. Ξεπέρασε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Εν κατακλείδι, αυτή είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει.

Αυτά είναι τα κοσμήματα όλοι θέλουν να αποκτήσουν! 

Ωστόσο, δεν έχει κριθεί ακόμα η τύχη της. Πρέπει να δούμε ποιοι άλλοι τρεις ή τέσσερις θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρησης. Λογικά αυτό είναι το σύστημα θα τηρήσουν από την παραγωγή. Το κλασικό. Κι ας υπάρχουν ήδη τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Με άλλα λόγια, αν κάθε ομάδα κερδίζει από μία ασυλία ο τάκος θα έχει άλλα τέσσερα ονόματα. Δύο από τις ψηφοφορίες και δύο από αυτούς που θα υποδείξουν οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία.

Τι έγινε στην ατομική;

Ο Απόστολος Ρουβάς δεν το έχει. Λάμπρος και Θανάσης χλωμό επίσης. Αν όχι ο Γιωρίκας, κορίτσι ποντάρω.. Αν και μοιάζει ταμάμ αγώνισμα για Πιλίδη!
Με τους Λάμπρο και Βισκαδουράκη εκτός, μοιάζουν με φοβορί οι δυο τους για ψήφο.

Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος;

Έχουμε κάνει την εκτίμησή μας για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. Αν αυτή επαληθευτεί, τότε οι Διάσημοι θα πρέπει να υποδείξουν έναν ακόμα παίκτη προς αποχώρηση. Φαβορί είναι οι δύο άνδρες. Λάμπρος Κωνσταντάρας και Θανάσης Βισκαδουράκης. Παρότι, ο τελευταίος έδωσε τον κρίσιμο πόντο στη νίκη των διασήμων. Ο Λάμπρος είναι καλός παίκτης, αλλά πεσμένος τελευταία με τέσσερις διαδοχικές ήττες. Να δούμε γυναίκα να βγαίνει από το πρώτο συμβούλιο; Δύσκολο. Ναυσικά, Βρισηίδα και Αθηνά προσφέρουν. Ο Γιώργος Πιλίδης είναι ακούνητος. Ο Απόστολος Ρουβάς είναι μια υποψηφιότητα που δεν πρέπει να αποκλείσουμε, αλλά μοιάζει δύσκολο να τον ψηφίσουν.

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ

Πλέον ο Θανάσης Βισκαδουράκης μοιάζει ακλόνητο φαβορί για να πάρει τις περισσότερες ψήφους. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως δεύτερος.

Στο όλο το θέμα με τη Μυριέλλα, τη στηρίζουμε! Ο λόγος ΕΔΩ.

Δείτε το ρεπορτάζ για τους τσακωμούς

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ

Όπως σας είχαμε πει και στο live, ο Λάμπρος ήταν ένας από τους δύο υποψήφιους.

Πέντε σερί ήττες μετρούσε αγωνιστικά και ήταν πολύ αδύναμος.

Τελικά, αυτό έγινε πραγματικότητα!

Δείτε τι είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μόλις ενημερώθηκε για την υποψηφιότητά του: