×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor διαρροή αποχώρηση 16/4: Αυτός ο παίκτης φεύγει!


    Sportime Team

Survivor διαρροή αποχώρηση 16/4: Αυτός ο παίκτης φεύγει!


Survivor διαρροή αποχώρηση 16/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τρίτης (16/4). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά τον παίκτη που αποχωρεί.

 Μέρα αποχώρησης σήμερα. Ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Πάντα. Για τους δύο υποψήφιους αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι καινούργιο. Δηλαδή για τον Τόνι δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο πλέον ιδιόρρυθμος παίκτης και αυτός με τις περισσότερες εντάσεις στο παιχνίδι, έχει γλιτώσει ουκ ολίγες φορές. Το θέμα είναι τι θα συμβεί αυτή τη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor διαρροή αποχώρηση 16/4

Δεν θα είναι εύκολη η μάχη με τον Κυριάκο για τον Τόνι. Αναφέραμε χθες πως υπάρχει και ιδιαίτερη φιλία του Κυριάκου με τον Σάκη Τανιμανίδη. Χιουμοριστικά μιλήσαμε για την… παράγκα του Survivor. Όχι, τα αποτελέσματα δεν «μαγειρεύονται». Ούτε καν. Ο Κύπριος παίκτης είναι… Κύπριος. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Απλώς διαχρονικά οι παίκτες από τη Μεγαλόνησο έχουν μια έξτρα ώθηση στις ψηφοφορίες. Πάντα στηρίζουν οι Κύπριοι τα δικά τους παιδιά. Από την άλλη, ο Τόνι δημιουργεί συνέχεια τσακωμούς. Έχει την πλάκα του κι αυτό.

Δείτε το τσακωμό του με την Ελπίδα

 

Survivor διαρροή αποχώρηση 16/4

 Τι γίνεται όμως απόψε το βράδυ; Ποιος από τους δύο υποψηφίους είναι αυτός που αποχωρεί. Η εκτίμηση είναι η μόνη εύκολη. Τόνι! Όμως εμείς δεν μείναμε εκεί. Μιλήσαμε με τον άνθρωπό μας που βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο. Μας επιβεβαίωσε την πληροφορία. «Ναι, αυτό ξέρω κι εγώ. Λογικά Τόνι». Ωστόσο, επειδή δεν ήταν κατηγορηματικός όπως τις άλλες φορές ας κρατήσουμε και μια πισινή. Που το βλέπουμε δύσκολο να αλλάξει κάτι είναι η αλήθεια. Πάντως είδαμε και τον Κυριάκο να λέει πως δεν αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός για το επόμενο συμβούλιο. Μένει να φανεί το βράδυ. Αν και θα έχουμε νέα ενημέρωση.