×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor διαρροή Μπορά: ΟΡΙΣΤΙΚΟ είναι! Πανηγυρίστε…


    Sportime Team

Survivor διαρροή Μπορά: ΟΡΙΣΤΙΚΟ είναι! Πανηγυρίστε…


Survivor διαρροή Μπορά: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Πρόκειται για το επεισόδιο που δεν έχει παιχτεί στον αέρα. Η ανάρτηση αφορά την επόμενη και τελευταία  αποχώρηση. Συγκεκριμένα τον Τούρκο παίκτη που αποχωρεί.  

Survivor διαρροή Μπορά

Σας το έγραψα και την περασμένη φορά. Αυτόν τον παίκτη ή τον μισείς, ή τον μισείς… Ο Μπορά προκαλεί με τη συμπεριφορά του. Ειδικά στα τελευταία αγωνίσματα. Το παράκανε. Δεν αντιλέγω. Αποκορύφωμα και πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν αυτό που συνέβη μετά το τέλος του δεύτερου αγωνίσματος της προτελευταίας ασυλίας. Το bye bye προς τους Ελληνες παίκτες των μαύρων… χάλασε πολλούς.

Δείτε το highlights από το επεισόδιο της Δευτέρας

Το ελληνικό κοινό, ως επί το πλείστον τουλάχιστον, «σιχαίνεται» τον Μπορά. Για να το γράψουμε… λαϊκά, «δεν τον πάει μία». Είναι μεγάλη του επιθυμία να τον δει να φεύγει. Να χαρεί με τη μη παρουσία του στον τελικό. Τις τελευταίες μέρες προσπαθήσαμε να μάθουμε τι ισχύει με τον Μπορά. Ο άνθρωπός μας μας άφησε με την αγωνία όπως σε πρόσφατη επικοινωνία μας.

Μπορείτε να διαβάσετε τι θα γίνει το βράδυ και ποια ομάδα θα έχει τη χαρά να χορέψει μέχρι τελικής πτώσης στη φημισμένη ντίσκο του Άγιου Δομίνικου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Αρχικά τα τουρκικά spoilers έλεγαν πως αποχωρεί ο Εμρέ. Στη συνέχεια ανέφεραν πως αυτός που θα φύγει είναι ο Μπορά. Μετά υπήρξε σιγή ασυρμάτου. Μέχρι που επανήλθαν με οριστικές ενημερώσεις πως ο Μπορά δεν θα είναι στην τελική 4άδα.

Διαβάστε ακόμα
Mykonos Live TV 25/6: «Κόλαση» η σύντροφος του Κακά (pics/vid)

Ποια είναι η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι πως οι Τούρκοι είχαν δίκιο. Ο Μπορά είναι ο τελευταίος Τούρκος που μένει εκτός συνέχειας του Survivor. Δεν συνεχίζει. Θα αποχωρήσει. Ναι. Οριστική και καθαρή ενημέρωση. Μπορείτε να πανηγυρίσετε. Να ανάψετε βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, να βγείτε στους δρόμους. Ο Μπορά αποχωρεί…

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  


Τελευταία Νέα