×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor διαρροή spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα το προβάδισμα


    Sportime Team

Survivor διαρροή spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα το προβάδισμα


Survivor διαρροή spoiler 17/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τετάρτης (17/4) και μάλιστα αφορά το έπαθλο φαγητού. Συγκεκριμένα την ομάδα που έχει προβάδισμα νίκης.

Πρέπει να γίνουμε κακοί; Όχι! Δεν πρέπει. Εξάλλου το που θα βρείτε έγκυρα και έγκαιρα spoilers πλέον το έχετε καταλάβει. Το ψάχνουμε και το παλεύουμε πολύ για να έχετε όλη τη σωστή πληροφόρηση στα χέρια σας. Διαβάζουμε δεξιά και αριστερά. Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε. Συγκεκριμένα η μαύρη ομάδα θα κερδίσει επειδή έχει πάρει φόρα. Βέβαια μπορεί να κάνει την ανατροπή η άσπρη. Ρε τι τραβάμε. Είμαστε και αθλητικό σάιτ δηλαδή, έχουμε και στοιχηματικές στήλες. Να γράψουμε δηλαδή το ματς θα έρθει άσος, αλλά μπορεί και Χ2. Πίτα γύρο από όλα και δεν συμμαζεύεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor διαρροή spoiler 17/4

Έξω έχουμε πέσει κι εμείς. Και μάλιστα πολλές φορές (μόλις δύο, lol). Και όχι σε κάτι σημαντικό. Ωστόσο αυτό μπορεί να συμβεί. Ακόμα και καλή άκρη και πληροφόρηση να έχεις, μπορείς να πέσεις έξω. Διότι και ο ίδιος ο πληροφοριοδότης θέλει να σε παραπλανήσει, να μην τα έχεις όλα κλπ. Αυτό πρέπει αν το συγχωρούμε και να το συγχωρείται κι εσείς. Αλλά θα γίνει ή το ένα ή το άλλο, όταν ένα κι ένα κάνουν δύο, πάει πολύ.

Survivor διαρροή spoiler 17/4

Η λύση λοιπόν δεν είναι άλλη από το Sportime. Εγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση. Το σημερινό έπαθλο είναι αρκετά μεγάλο. Και θα κάνει κρα! Δεν είναι απλώς ένα καλό φαγητό. Είναι… grande! Λοιπόν. Είδαμε και διαβάσαμε πως τα spoilers δίνουν προβάδισμα στη μαύρη ομάδα. Επικοινωνήσαμε με τον σύνδεσμό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας είπε μετά την αποχώρηση του Τόνι. «Η άσπρη ομάδα είναι τώρα πιο δυνατή. Θα της βγει προς το θετικό αυτό». Συνεπώς το προβάδισμα για το έπαθλο το έχει η άσπρη ομάδα, της Σεντά. Θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.

Δείτε το τρέιλερ του βίντεο

 ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SURVIVOR


Τελευταία Νέα