Ούτε στα τέλη της δεκαετίας του '90 που έκανε το «μπαμ» ως τραγουδιστής και τα μεροκάματα στις πίστες ήταν υψηλότατα, δεν έχει βγάλει ο Ντάφυ όσα από το Survivor.

Ούτε στα τέλη της δεκαετίας του '90 που έκανε το «μπαμ» ως τραγουδιστής στις πίστες, δεν έχει βγάλει ο Τριαντάφυλλος όσα από το ριάλιτι Survivor.

Ούτε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 που έκανε το «μπαμ» ως τραγουδιστής και τα μεροκάματα στις πίστες ήταν υψηλότατα, δεν έχει βγάλει ο Ντάφυ όσα από το Survivor.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς Ντάφυ, κατα κόσμον Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, έχει αποκομίσει ένα «τρελό» ποσό από το Survivor.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία του και ο Ντάφυ, παρά τις έντονες αντιπαραθέσεις και τους καυγάδες έχει καταφέρει να παραμείνει στο Survivor 4 κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Άλλωστε αποτελεί κι ένα από τα πιο γερά χαρτιά του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για την τηλεθέαση

Ολο αυτό έχει «μετουσιωθεί» σε ένα ποσό που… ζαλίζει και θυμίζει συμβόλαιο ποδοσφαιριστή παρά κάποιου που μετέχει σε ένα τηλεπαιχνίδι ουσιαστικά.

Σε οικονομικό επίπεδο ο Τριαντάφυλλος πρέπει ήδη να αισθάνεται ως ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, καθώς οι αμοιβή του έως τώρα ξεπερνά το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής του τελικού!

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό, μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής έχει συγκεντρώσει 137,000 ευρώ!

Αναλυτικότερα ο Ντάφυ λαμβάνει 6,000 ευρώ την εβδομάδα και άλλα 5,000 ευρώ μπόνους για την παράταση που πήρε το παιχνίδι.

Προφανώς και αναγνωρισιμότητα που απέκτησε στο Survivor αναμένεται να «εξαργυρωθεί» και όσον αφορά το κασέ του στα νυχτερινά κέντρα όταν επιστρέψει στην Ελλάδα

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα κερδίσουν το έπαθλο του αυτοκίνητου που δίνει ο Ατζούν! (vid)

House of Fame: Ο Στέφανος δεν τα είχε καταφέρει στο voice

MasterChef highlights 28/5: Διονύσης και Μαρίνα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς! (vids)