Σάκης και Μαριαλένα απασχολούν ιδιαίτερα, τη στιγμή που ο Ατζούν χρυσώνει τους δύο παίκτες του Survivor 4 για να μείνουν μαζί και μετά το ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor: Μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης να βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, (έστω και αν η Μαριαλένα δείχνει πιεσμένη και σκέφτεται την αποχώρηση) όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως είναι έτοιμος να χρυσώσει τους δύο παίκτες για να παραμείνουν μαζί του και μετά το Survivor 4!

Σύμφωνα με το Πρωινό ANT1, ο Ατζούν έχει ήδη προσεγγίσει τους δύο παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Έχει γίνει μία μεγάλη πρόταση για να συνεχίσουν μαζί, μετά το παιχνίδι, σε ένα νέο project που θα τους ταιριάζει. Μάλιστα, ο παραγωγός δεν έμεινε μόνο στην πρόταση αυτή. Μίλησε με τους παίκτες και για το χρηματικό ποσό που θα τους προσφέρει. Ένα ποσό – χρυσάφι!

Πριν καν τελειώσει το Survivor, ο Σάκης και η Μαριαλένα συζητούν στον Άγιο Δομίνικο με τον Ατζούν, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μέχρι στιγμής, φαίνονται ενθουσιασμένοι με την ιδέα αυτή και δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δούμε μαζί σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή. Φυσικά, όλα αυτά εάν πραγματοποιηθούν θα αφορούν το κανάλι του ΣΚΑΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Σάκης έρχονταν και με έλεγε σκουπίδι όταν έκλειναν οι κάμερες»

Survivor trailer 21/6: Σοκ στην παραλία – Βιβλική καταστροφή! «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Survivor: Το μήνυμα της Καρολίνας στην Ελένη μετά την αποχώρηση της!