Εξαπίνης πιάστηκε η Κατερίνα Καινούργιου για ένα βίντεο του Survivor καθώς δεν είχε ενημερωθεί από τους συνεργάτες της ότι επρόκειτο για «τρολιά»!

Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές και φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης Survivor δημιούργησαν ένα  χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ενημερωθεί ότι πρόκειται για αποκλειστικό θέμα όμως τελικά την… πάτησε!

Συγκεκριμένα μπορεί την Πέμπτη (6/5) Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Λιβάνης να μην μίλησαν καθόλου μετά τη νίκη του επάθλου επικοινωνίας, όμως οι τηλεθεατές κάλυψαν το κενό και το με το παραπάνω!

Την ίδια ώρα ο κολλητός του Κατσούλη είπε πως «Η Μαριαλένα είναι καψούρα με τον Σάκη!

Να σας υπενθυμίσουμε [πρώτα ότι οι παίκτες της Μπλε ομάδας βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να δουν τα βίντεο των αγαπημένων τους προσώπων.

Ενώ όλοι μίλησαν με τους συντρόφους τους η Μαριαλένα συνομίλησε με τις φίλες της και τον αδερφό της. Η παίκτρια είπε: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»!

Τελικά κάποιοι φαν της Μαριαλένας και του Survivor δημιούργησαν ένα βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης της αφιερώνει ένα τραγούδι! Οσο για την αντίδρασή της; Αναφώνησε «αγάπη μου, αγάπη μου»!

Η Κατερίνα Καινούργιου προλόγισε το θέμα νομίζοντας ότι θα προβληθεί αποκλειστικό βίντεο με «κομμένα πλάνα» που από το Survivor που δεν είδαμε και τελικά διαπίστωσε ότι πρόκειται για «τρολιά»!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την Καινούργιου, αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor