MEDIA

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης έχει haters – Τα fake news για τις μπουνιές με τον Καραγκούνια και το εγγυημένο συμβόλαιο του Εμμανουήλ

Πολλές είναι όσα ακούγονται για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες στο Survivor. Άρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επίκεντρο.
Πολλά ακούγονται για τα... πίσω από τις κάμερες στο Survivor. Άρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επίκεντρο.

Survivor: Άρης Σοϊλέδης, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Τάκης Καραγκούνιας είναι αυτή τη στιγμή οι παίκτες που γίνεται γύρω τους η περισσότερη συζήτηση. Το Survivor είναι τη δεδομένη στιγμή πάνω τους, μαζί με τις αγάπες και τους έρωτες της Βρισηίδας και του Σπύρου Μαρτίκα.

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει haters. Πάει και τελείωσε. Είναι ο νόμος του καλύτερου παίκτη. Τι κι αν έχει τα καλύτερα στατιστικά; Όσοι δεν τον συμπαθούν, κάτι θα βρουν να πουν. Με δεν παίζει με καλούς παίκτες, μας σε αυτό το Survivor δεν υπάρχουν αντίπαλοι για να κοντράρει, μα μπήκε πιο μετά από τους άλλους και δεν έχει προλάβει τις πολλές δυσκολίες.

Μέχρι και ότι έχει ευνοϊκή μεταχείριση από την παραγωγή του ΣΚΑΪ έχουμε ακούσει. Τη στιγμή μάλιστα που έχει δεχθεί ηχηρή τιμωρία και όχι μόνο. Διότι, όλη αυτή η ιστορία με τα υπονοούμενα για τον ίδιο και την Σοφιάννα δεν ήταν και μικρό πράγμα.

Συμπαθής ναι, ο καλύτερος όχι.

Η συμπάθεια για τον Άρη είναι δεδομένη από την πλευρά μας. Με το χέρι στην καρδιά βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλύτερος παίκτης από τον Σάκη Κατσούλη, ή τον Ηλία Γκότση, για παράδειγμα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος από τον Ντάνο. Σε αυτή την εκδοχή του Survivor πάντως, η μόνη παίκτρια που θα μπορούσε να έχει ενστάσεις για το αν είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στο νησί ο Σοϊλέδης, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν βάση.

Οι δύο αλλαγές ομάδων ήταν εις βάρος του Σοϊλέδη, άλλωστε. Από την άλλη, ο Άρης είναι πλέον μαζί με την Σταυρούλα στην ίδια ομάδα., Αυτό δείχνει πως υπάρχει ένα προβάδισμα στους μπλε αυτή τη στιγμή κι αυτός είναι και ο λόγος που κερδίζουν την 1η ασυλία. Οι haters δεν πρόκειται να σταματήσουν όμως. Και καλά να λέμε πως δεν είναι καλός παίκτης. Αλλά πως έχει ειδική μεταχείριση, πάει πολύ.

Fake news για επεισόδιο με Καραγκούνια και… εγγυημένο συμβόλαιο του Εμμανουήλ στο Survivor

Έπαιξε σε διάφορα groups πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει εγγυημένο συμβόλαιο μίνιμουμ παρουσίας στο Survivor. Το παραμύθι δεν έχει δράκο. Αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν. Λυπάμαι πως σας το χαλάω. Με την ίδια λογική θα είχαν εγγυημένο συμβόλαιο και η Ελισάβετ Σπανού και ο Σάκης Αρσενίου. Δύο παίκτες που δεν πρόλαβαν να μπουν και βγήκαν από το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι απλά τυχερός. Σε όλες τις ψηφοφορίες που έλαβε μέρος τερμάτισε προτελευταίος. Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές. Ειδικά, η διαφορά από τον Απόστολο Ρουβά ήταν μερικές εκατοντάδες ψήφοι. Με άλλα λόγια, στο τσακ γλίτωσε την αποχώρηση.

Ένα άλλο πράγμα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι πως θα δούμε τον Τάκη να παίζει… ξύλο με τον Άρη Σοϊλέδη. Και να είχε συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα το βλέπαμε. Που δεν έχει συμβεί όμως να ξέρετε. Μεγάλη κόντρα έχουν οι δυο τους. Αλήθεια είναι, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θέλουν να ρισκάρουν αυτή τη στιγμή έναν πιθανό διωγμό από το παιχνίδι. Επομένως, θα περιοριστούν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Ειδήσεις τώρα

Αυτά είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση στους κόκκινους

Βρισηίδα και Μαρτίκας είναι όλο και πιο κοντά!

Παναθηναϊκός: Αυτόν τον παίκτη κινδυνεύει να χάσει

Σχόλια για Σοφιάννα και Άρη, με την Μαρία Αντωνά παρούσα

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

ΣΧΟΛΙΑ