Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο μόνο... μαύρα δεν τα έχει βάψει!

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο μόνο… μαύρα δεν τα έχει βάψει!

To Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο αφήνει πίσω του ο Γιώργος Ασημακόπουλος  καθώς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντως ο Ασημακόπουλος παρότι δεν θα είναι ο νικητής του Survivor, δεν δείχνει να το έχει πάρει και τόσο… κατάκαρδα.

Ίσα ίσα που στις αναρτήσεις του κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα δηλώνει ανυπόμονος που θα γυρίσει στην πατρίδα και θα δει την οικογένεια και τους φίλους του όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

«Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τη στήριξη, σας αγαπώ όλους. Επιστρέφω παιδιά, ανυπομονώ να δώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την πατρίδα την Ελλάδα, εσας. Τι να πω είμαι συγκινημένος. Welcome back, welcome back to reality. Σας αγαπώ πολύ».

Στο μεταξύ αυτό είναι το ποσό που θα δωρίσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του καθώς και βίντεο από την επιστροφή του στην Ελλάδα

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο μόνο... μαύρα δεν τα έχει βάψει! Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο μόνο... μαύρα δεν τα έχει βάψει! Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο μόνο... μαύρα δεν τα έχει βάψει! Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο μόνο... μαύρα δεν τα έχει βάψει!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Κορόμι εξηγεί γιατί έχασε επίτηδες (vid)

Μέσι: Απόψε το βράδυ μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα!

Βίκυ Παπαδοπούλου: Η μάχη με τον Κορονοϊό και τα κατάλοιπα