Τριαντάφυλλος Survivor

Ρέστα έδωσε πάλι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βρήκε έναν επικό τρόπο ώστε να τρολάρει τον Κώστα Ασημακόπουλο.

Survivor: Ρέστα έδωσε πάλι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βρήκε έναν επικό τρόπο ώστε να τρολάρει τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor: Την τιμητική του είχε και πάλι ο Τριαντάφυλλος μετά την εκπληκτική του απόδοση την πρώτη του ημέρα ως παίκτης των «μπλε» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο τραγουδιστής κέρδισε δύο φορές τον Γιώργο Ασημακόπουλο και δεν έχασε την ευκαιρία να τον πικάρει την επόμενη ημέρα.

«Έχασες από τον παππού του Survivor, δύο μπαλάκια. Σ’ αγαπάω όμως. Δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι, θέλω να είσαι χαρούμενος», είπε ο Ντάφυ.

«Ποιος το περίμενε έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι θα έκρυβε τέτοιο λιοντάρι μέσα του. Ήταν λες και του είχαν γεμίσει τις μπαταρίες, του είχαν βάλει νέφτι στον κ…ο. Πραγματικά έτρεχε πάρα πολύ γρήγορα κι ήταν πολύ έτοιμος για τους στόχους. Πώς έγινε αυτό; Τι να πω; Πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών, δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη… Μάλλον κρατούσε δυνάμεις γιατί όταν ήταν σε εμάς του Κόκκινους μας έβαζε να κάνουμε όλη την δουλειά και να σπάμε τα ποδάρια μας. Αυτός καθόταν μόνο στις κερκίδες σαν πρόεδρος και παρακολουθούσε, δίνοντας διαταγές», σημείωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο επική, αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι ειδικά για αυτόν. «Έλα στον παππού σε αυτόν που τα έχει όλα και μη κοιτάς αλλού», του είπε αρχικά και συνέχισε: «Όταν γίνεις γιαγιά και έχεις άσπρα μαλλιά πιο πολύ θα σ’ αγαπάω, θα στο λέω δυνατά στο Survivor ξανά με τους στόχους θα μιλάω», με τους υπόλοιπους να… λιώνουν στα γέλια.

Λίγο μετά αναφέρθηκε στην ηλικιακή διαφορά και παρομοίασε τον εαυτό του με τον σούπερ ήρωα flash, λέγοντας στην κάμερα «15 χρόνια διαφορά είναι αυτά Γιωργάρα. Που να με έπαιζες όταν θα ήμουν εγώ 29. Δεν θα με έβλεπες, θα πέρναγα μπροστά σου σαν τον flash».

Το… ρεσιτάλ δεν τελείωσε εκεί και η συζήτηση πήγε στη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Κόρο από τη στιγμή που έγιναν ξανά συμπαίκτες. «Πέφτουν αγκαλιές, φιλιά. Πάμε στο έπαθλο αφήνοντας πίσω τα κορίτσια και μπαίνουμε αγκαλιά στο έπαθλο. Τι άλλο θα ζήσω δηλαδή;» είπε.

Πάντως μόνο καλό έκανε το… πικάρισμα στον Γιώργο, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία που έχει και έπαθλο φαγητού, όπως διαβάσατε από νωρίς στο άχαστο spoiler του Sportime.

Survivor: Το μουσικό σχήμα που θα εμφανίζεται ο Ντάφυ τον χειμώνα…ΔΕΝ υπάρχει!

Survivor 17/5: Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Ατζούν: «Δεν είμαστε πρόβατα…» (vid)