Ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και μίλησε για όλους και για όλα σχετικά με την παραμονή του στο Survivor. 

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν μου το ανακοίνωσε ο Λιανός έλεγα δε μπορεί. εγώ ακόμη μπορούσα. Δε μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ήμασταν 4,5 μήνες μαζί. Δε ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά» δήλωσε ο ζαχαροπλάστης, Κώστας Παπαδόπουλος. Όπως αποκάλυψε δε, είχε κάνει 4 φορές αίτηση για να μπει στο Survivor.

 

Σύμφωνα με τον Κώστα Παπαδόπουλο, «η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα. Αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δυο χρόνια μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ενωθήκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά σε φιλικό επίπεδο. Αυτό έχω παρατηρήσει».

Διευκρίνισε πάντως ότι η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. «Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια αισθήματα. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω» τόνισε.

«Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον James, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο». Ποτέ δεν μάς είπαν ο Νίκος με τον James τι να ψηφίσουμε ξεκαθάρισε πάντως ο Κώστας.

«Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις…Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες».

Επιβεβαίωσε ακόμα ότι όντως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. «Η Ασημίνα κοιμόνταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι ήταν ξανθές τρίχες».

Διαβάσατε στη Survivor διαρροή για την ομάδα, που κερδίζει τη 2η ασυλία! Έρχονται κι άλλα πολλά λαχταριστά Survivor spoiler, μείνετε συντονισμένοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)