Η σατυρική εκπομπή «Λάβα» του Open TV, έβαλε στο «στόχαστρο» το Survivor σε ένα αφιέρωμα έπος για τα ριάλιτι επιβίωσης!

Η σατιρική εκπομπή «Λάβα» έβαλε στο «στόχαστρο» το Survivor σε ένα αφιέρωμα έπος για τα ριάλιτι επιβίωσης!

Η σατιρική εκπομπή «Λάβα» του Open TV,  την οποία «υπογράφει» ο Βαγγέλης Περρής, ασχολήθηκε με το Survivor και έγινε το έλα να δεις!

Οι παρουσιαστές της ασχολήθηκαν με το… προαιώνιο ερώτημα, ποια είναι η χρησιμότητα των ριάλιτι επιβίωσης;

Όπως καταλαβαίνετε υπήρξαν επικές απαντήσεις σχετικά με το γιατί κάποιος επιλέγει να πάει στο Survivor και όλα τα παρόμοια τηλεοπτικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν «Οι πιο επιπόλαιοι πιστεύουν ότι οι συμμετέχοντες απλώς αναζητούν τη δημοσιότητα. Οι πιο πρακτικοί, κάνουν λογαριασμούς και καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι δύσκολα οι παίκτες θα έβρισκαν αυτά τα χρήματα με κάποιον άλλον τρόπο. Κανείς δεν κοιτάζει πιο βαθιά. Στην πραγματικότητα, τα ριάλιτι αποτελούν ένα σύγχρονο… πανεπιστήμιο ζωής! Οι επιτυχόντες, μαθαίνουν πώς είναι η… κοινωνία», ακούγεται να λέει ο εκφωνητής στο βίντε.

Κάπου εκεί εμφανίζεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου να απαντά το επικό «… το Survivor καταρχάς μου έμαθε πως είναι να είσαι άστεγος!». Τότε εμφανίζεται ένας τύπος που υποτίθεται οτι είναι υποψήφιος παίκτης ριάλιτι και «γλεντάει» κανονικά την Ασημίνα για την απίστευτη ατάκα που είχε εκστομίσει πρόσφατα σε συνέντευξή της.

«Πές τα ρε Ασημίνα, πες τα ρε κοπελάρα μου! Όταν τα λέω εγώ μου λένε ότι δεν ξέρω τι λέω. Την επόμενη φορά να θίξεις και το θέμα της βροχής στον στίβο του Survivor! Γιατί ήσασταν σαν τους πλημμυροπαθείς και ακόμη χειρότερα. Εγώ θα ζητούσε αποζημίωση από το κράτος!».