Survivor: Ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη - Καταγγελίες για παρενόχληση 16χρονης

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον παίκτη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη έπειτα από καταγγελίες για παρενόχληση μιας 16χρονης.

Ποινική δίωξη σε βάρος του παίκτη του Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χθες (20/1) το βράδυ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, σε μια είδηση βόμβα για τον αγρότη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως είχατε διαβάσει από το Sportime, o Γιώργος Κατσαούνης έφερε σε δύσκολη θέση τον ΣΚΑΪ, με το όνομα του να εμπλέκεται εδώ και κάποιες ημέρες σε σενάρια περί σεξουαλικής παρενόχλησης μιας 16χρονης.

Τα σενάρια όμως αυτά οδήγησαν χθες (20/1), τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του παίκτη του Survivor που πλέον αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ούτως ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση.

Η κατηγορία που βαραίνει τον Γιώργο Κατσαούνη είναι αυτή του εξαναγκασμού της 16χρονης να προχωρήσει σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντας αρχικά τους μηρούς της και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς την θέληση της.

Παρά την άρνηση της, ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να προσπάθησε με την βία να κάμψει τις αντιστάσεις του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο όμως κατάφερε να ξεφύγει και να επιστρέψει σπίτι του.

Την επομένη του περιστατικού, οι γονείς της 16χρονης βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν και υπέβαλαν μήνυση κατά του Γιώργου Κατσαούνη.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε η κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, η οποία είπε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

Θέση για την υπόθεση πήρε με δηλώσεις της στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» και η δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, κυρία Ιουλία Αγγελοπούλου: «Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπατια» δήλωσε αρχικά.

Ακόμη, είπε πως «Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

Τέλος, συμπλήρωσε ακόμη πως «Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δνε ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

Όλα όσα θέλετε να μαθαίνετε για το Survivor είναι στο mediatime.gr!

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο