Κρίση πανικού από τις κάμερες πάθαινε πρώην παίκτης του Survivor όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του!

Survivor: Για την εμπειρία του στο Survivor 4 μίλησε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Παύλος Γαλακτερός ο οποίος αποκάλυψε πως πάθαινε κρίσεις πανικού από τις κάμερες!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το να έχεις συνέχεια μια κάμερα να σε καταγράφει δεν σε ενόχλησε;

Είχα συνηθίσει να είμαι πίσω από τις κάμερες στη δουλειά, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου βρέθηκα να είμαι μπροστά από τις κάμε­ρες και έπαθα σοκ. Την πρώτη εβδομάδα πάθαινα κρίσεις πανικού. Αγχωνόμουν. Έβλεπα κάμερα κι έτρεχα μακριά. Σκεφτόμουν ότι ερχό­ταν κάποιος κλέφτης να με κλέψει. Το ξεπέρασα γύρω στο μήνα, τότε άρχισα να εξοικειώνομαι με τις κάμερες. Ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ήμουν τόσο ελεύθερος που ένιωθα ότι δεν υπάρχουν κάμερες.

Τι σου είχε λείψει πιο πολύ;

Η οικογένειά μου. Και δεν εννοώ μόνο γονείς και αδέλφια. Εννοώ και τους φίλους μου, γιατί κι αυτοί είναι κομμάτι της ζωής μου, είναι σαν οικογένεια. Οπότε θα έλεγα ότι μου έλειψε η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν μου έλειψαν υλικά αγαθά. Δηλαδή, δεν μου έλειψε το κρεβάτι μου ούτε το κινητό μου.

Μπορεί να υπάρξει ερωτική σχέση ανάμεσα σε παίκτες σε reality shows όπως το Survivor;

Ερωτική έλξη δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να υπάρξει -κρίνοντας από μένα τουλάχιστον-, αλλά φιλία μπορεί να αναπτυχθεί σε τεράστιο βαθμό. Η σχέση που έχω πλέον με τα παιδιά που γνώρισα εκεί μέσα, ειδικά με τη Νι­κολέτα, την Ελένη, τον Ηλία και τον Κόρο, είναι μοναδική. Νομίζω ότι είναι κάτι που καταλαβαίνουμε μόνο όσοι έχουμε περάσει από αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε δει πολλές φορές παίκτες από ένα reality show να συμμετέχουν μετά και σε άλλο. Πώς το εξηγείς; Είναι εθιστικό;

Δεν ξέρω αν είναι εθιστικό ή αν την ψωνίζεις, απλώς αν σου έκαναν πρόταση να πας σε άλλο reality show θα τη σκεφτόσουν, δεν θα σου ήταν αδιάφορη. Αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρω­πο. Αν ρωτάς εμένα αν θα πήγαινα σε άλλο reality show τώρα, η απάντηση είναι ότι προς το παρόν θέλω να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα και μετά να εστιάσω στη δουλειά μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Τους χώρισαν στη γέννα; Η απίστευτη ομοιότητα του σεφ με διάσημο Έλληνα

 Το Twitter αποθεώνει την Μαργαρίτα!

Masterchef Τελικός: Έλιωσε το Twitter με το ντύσιμο του Παύλου Χάππιλου