Ο Αλέξης Παππάς άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο φετινό Survivor. Παρά το γεγονός ότι προκαλούσε πολύ συχνά εντάσεις, κατάφερε να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο για παραπάνω από τέσσερις μήνες.

Το διάστημα, που παρέμενε στην Καραϊβική, ο Αλέξης Παππάς ανέβαζε και το κασέ του. Ο μισθός που συμφώνησε να παίρνει για κάθε βδομάδα παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα και επομένως αρκεί μόνο μία απλή πράξη πολλαπλασιασμού για να μάθει κανείς πόσα χρήματα έχει πλέον στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα μάλιστα με σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή «Το πρωινό» πριν από λίγες μέρες, ο Αλέξης Παππάς επιστρέφει στην Ελλάδα πλουσιότερος κατά 85.000 ευρώ.

Ο ίδιος πάντως, έχει ήδη… στρωμένο έδαφος επαγγελματικά αφού σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στο Πρωινό του ANT1 ο Αλέξης Παππάς έχει δεχθεί μία πολύ καλή πρόταση.

«Στον ΣΚΑΪ ετοιμάζουν την επόμενη σεζόν μια καινούργια καθημερινή σειρά η οποία έρχεται από την Πορτογαλία και το σενάριο θα είναι διασκευή και σε αυτή τη σειρά μάλιστα το σενάριο θα επιμεληθεί η Ντέλα Φώσκολου. Έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην Ελληνική μυθοπλασία. Στη σειρά αυτή και για τον ρόλο του… κακού σκέφτηκαν να προτείνουν τον Αλέξη Παππά. Το ραντεβού αυτό για τη νέα σειρά θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα» ακούστηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής.

Άκυρο για το Bachelor…

«Αυτά που ακούστηκαν για το Bachelor δεν έχουν καμιά σχέση διότι ο Αλέξης Παππάς δεσμεύεται με εξάμηνη σύμβαση με την Αντζούν μίντια και χωρίς την άδεια της εταιρίας, δεν μπορεί να κάνει καμία επαγγελματική κίνηση», ανέφεραν στο Πρωινό του ANT1.