MEDIA

Survivor – Σπαλιάρας: «Θα το συζητούσα να ξαναπάω – Δεν έχω επαφή με τον Ντάνο»

Στη πιθανότητα να επιστρέψει στο Survivor ενόψει και της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιάννης Σπαλιάρας που αποκάλυψε πως δεν έχει επαφή με τον Ντάνο.
Survivor – Σπαλιάρας: «Θα το συζητούσα να ξαναπάω – Δεν έχω επαφή με τον Ντάνο»

Στη πιθανότητα να επιστρέψει στο Survivor ενόψει και της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιάννης Σπαλιάρας που αποκάλυψε πως δεν έχει επαφή με τον Ντάνο.

Survivor – Σπαλιάρας: Ο πρώην παίκτης της πρώτης σεζόν του Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται πως αποτελεί στόχο του Ατζούν Ιλιτζαλί ενόψει της νέας σεζόν, με τον τούρκο παραγωγό να θέλει να ρίξει βόμβα με στόχο τη δημιουργία ενός Survivor All Star που θα διατηρήσει τα νούμερα της τηλεθέασης σε υψηλά επίπεδα.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του, την γνώμη του για το Survivor 4 αλλά και για το αν κρατάει επαφές με παίκτες από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ στο οποίο συμμετείχε, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Σπαλ:

Για το πώς του φάνηκε το φετινό Survivor;

Το φετινό Survivor είδαμε ότι ο κόσμος το αγκάλιασε. ‘Ηταν το πιο πετυχημένο μετά το… δικό μας, από άποψη τηλεθέασης. Ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η καραντίνα. Η διαφορά είναι ότι στο δικό μας ο κόσμος είχε εστιάσει περισσό­τερο στα αγωνίσματα και λιγότερο στην καθημε­ρινότητα.

Ποιος θα ήθελε να είχε νικήσει;

Δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποιον αγαπημένο παίκτη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πραγμα­τικά πολύ απρόβλεπτο. Νομίζω ότι τα παιδιά που ξεχωρίζουν, είναι αυτά που τα πάνε καλά στα αγωνίσματα.

Για το ειδύλλιο Μαριαλένας – Σάκη και πώς του φαίνεται; Πιστεύει ότι έγινε για λόγους τηλεθέασης;

Νομίζω πως είδαν ότι δεν δημιουργείται κάτι ερωτικό στο Survivor τα τελευταία χρόνια, οπό­τε μάλλον αποφάσισε η παραγωγή να βάλει ένα ζευγάρι έτοιμο. Σου λέει τέσσερα χρόνια κανείς δεν τα φτιάχνει με κανέναν, κάτσε να βάλουμε εμείς ένα έτοιμο ειδύλλιο.

Θα ξαναπήγαινε στο παιχνίδι, αν του δινό­ταν η ευκαιρία;

Θα το συζητούσα να ξαναπάω στο Survivor σίγουρα. Ανάλογα και με το τι θα έκανα επαγ­γελματικά εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θα ερχόταν η πρόταση.

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ο κόσμος τον γνώ­ρισε πιο καλά και τον αγάπησε. Για το αν είναι αυτό που βλέπαμε εκεί;

Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου. Ωστόσο νομίζω πως κάπως έτσι θα είμαι λογικά (γέλια).

Για το αν κρατάει επαφή με τα παιδιά που ήταν μαζί;

Η αλήθεια είναι πως χάθηκα με τα παιδιά μετά το παιχνίδι. Νομίζω μας έφαγε η καθημερινότη­τα. Τρέχουμε όλοι με δουλειές, μένουμε και σε μεγάλες αποστάσεις. Εγώ μένω Νότια, ενώ τα περισσότερα παιδιά βόρεια. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχω μείνει πολύ καιρό στο εξωτερικό, οπότε μοιραία χάνεσαι. Να σκεφτείς ότι γενικό­τερα έχω απομακρυνθεί με τις παρέες μου γι’ αυτόν τον λόγο.

Ούτε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κράτησε επαφή;

Όχι δυστυχώς λείπω πολύ! Χαθήκαμε…

Για το ποια είναι η  στιγμή που θυμάται πάντα από την περίοδο εκείνη.

Η πιο δυνατή στιγμή για εμένα στο Survivor ήταν, όταν από τους διάσημους πήγα στους μαχητές και έπαιξα τον πρώτο αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Ένιωθα ότι ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου και ήθελα αυτή τη νίκη όσο τίποτα. Για εμένα ήταν το πιο σημαντι­κό παιχνίδι και ευτυχώς κατάφερα και το κέρδισα με αντίπαλο τον Κοκκινάκη.

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ξανά σε survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Δεν τον λένε τυχαία Freak» (vid)

MasterChef – Μαργαρίτα: Η νικήτρια αποκάλυψε τι θα κάνει το χρηματικό έπαθλο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor – Σπαλιάρας: «Θα το συζητούσα να ξαναπάω – Δεν έχω επαφή με τον Ντάνο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.