×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor spoiler 5/6: Έρχεται οικογενειακό έπαθλο


Sportime Team

Survivor spoiler 5/6: Έρχεται οικογενειακό έπαθλο


Survivor spoiler 5/6: Στην απομόνωση. Με λιγοστό φαγητό. Και πολλά αγωνίσματα. Κάπου κάπου, οι ανάγκες των παικτών που συμμετέχουν στο Survivor καλύπτονται.

Με παρέα, με έπαθλα φαγητού, με ταξίδια. Τι λείπει; Μα φυσικά η οικογένεια!

Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για μελλοντικό επεισόδιο. Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Πρόκειται για το επεισόδιο που θα έχει έπαθλο με οικογενειακή επιβράβευση.

Τα highlights 5/6

Στο Survivor το έκαναν και πέρσι. Οπότε δεν υπήρχε λόγος να μη το κάνουν και φέτος. Θα φέρουν αρκετά μέλη από τα τις οικογένειες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο! Για να περάσουν μαζί με τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ποιοτικό χρόνο.

Προσοχή, δεν θα πάνε όλες οι οικογένειες.

Παρά μόνο εκείνες των νικητών. Όπως καταλάβατε, θα έχουμε πάλι αγώνισμα: Άσπροι εναντίον Μαύρων. Μέχρι τελικής πτώσεως. Και όποιος επικρατήσει θα δει τη φαμίλια του!

Survivor spoiler 5/6

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο δεν μας μετέφερε λεπτομέρειες για τη νικήτρια ομάδα, παρά μόνο ότι το παιχνίδι της οικογένειας θα γίνει εξαιρετικά σύντομα.

Ήδη όλες οι οικογένειας είναι stand by, προκειμένου να αναχωρήσουν από Ελλάδα και από Τουρκία με προορισμό τους δικούς τους ανθρώπους.

Πάντως, το φετινό εγχείρημα είναι πιο δύσκολο από το περσινό. Και αυτό γιατί θα πρέπει να συγχρονίσουν οικογένειες από δύο χώρες (Ελλάδα και Τουρκία). Οι οποίοι τα επόμενα 24ώρα θα πρέπει να βρίσκονται στον αέρα. Με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Πέρσι, οι σκηνές που εκτυλίχθησαν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου ήταν εξαιρετικά συγκινητικές. Και σε κάτι τέτοιο ποντάρει για γι’ αυτή την έκδοση ο ΣΚΑΪ.

Πότε θα δούμε το επίμαχο επεισόδιο; Σύντομα, είναι η απάντηση. Μπορεί και πιο σύντομα απ’ ότι περιμένουμε και εμείς οι ίδιοι.

Follow Sportime_media
Follow sportime.gr 

Διαβάστε επίσης: