MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 30/5: Κλείδωσε ο 1ος υποψήφιος – Θα δούμε ατομική ασυλία;

Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση κλείδωσε. Πλέον το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τις ατομικές ασυλίες.

Survivor spoiler αποχώρηση 30/5: Οι υποψηφιότητες είναι πλέον σχεδόν… έτοιμες στο Survivor. Όχι από άποψη συνεννόησης και κλίκας. Από την άποψη πως τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο πιο αδύναμος παίκτης είναι αυτός που βγαίνει στον τάκο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Απόψε το βράδυ έχουμε εκκίνηση για τα αγωνίσματα με τις ασυλίες. Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία αποτελεί την πρώτη πράξη για απόψε. Το Survivor spoiler έχει δοθεί από πολύ νωρίς. Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία. Θαρρώ πως το ξέρατε από πριν. Είναι σε τέτοια κακή αγωνιστική κατάσταση οι κόκκινοι, που δεν θα μπορούσαν να κοντράρουν τους μπλε. Με άλλα λόγια, οι μπλε πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτό είναι πάντα σχετικά, βέβαια. Διότι, στο συμβούλιο γίνεται πάντα ο κακός χαμός. Ο Σπύρος Μαρτίκας που ήταν φαβορί για πρώτος υποψήφιος θα τα βάλει με όποιον μπλε του έρθει εκείνη τη στιγμή στο κεφάλι. Στα στόμα του Μαρτίκα μπαίνει η Ασημίνα και Η Βρισηίδα! Πέτρα του σκανδάλου πάλι για τον Professor είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Σημασία έχει πως οι κόκκινοι επιλέγουν τον Σπύρο Μαρτίκα ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Λογική απόφαση και εξέλιξη.

Survivor spoiler αποχώρηση 30/5: Θα δούμε ατομικές ασυλίες;

Στο σημερινό επεισόδιο είναι δύσκολο να έχουμε ατομική ασυλία. Οι κόκκινοι έχουν όλες κι όλες τρεις επιλογές ψηφοφορίας. Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ταλάντσεβ και Στάθης Σχίζας είναι αυτοί που μπορούσαν να ψηφιστούν. Με άλλα λόγια, τα περιθώρια ήταν στενά. Προαναφέραμε πως ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε από την κάλπη. Η ατομική ασυλία δεν θα είχε κανένα νόημα. Διότι, απλώς θα μείωνε τις επιλογές στις δύο, αν την κέρδιζε άνδρας. Αν την κέρδιζε γυναίκα, πάλι θα ήταν χωρίς αντίκρισμα, αφού δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον συμπαίκτη της.

Πάντως, υπάρχει κι άλλη θεωρία. Πως θα δούμε ατομική ασυλία και πως την κερδίζει ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Το αφήνω κι αυτό στο τραπέζι. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πάει να πει πως σε περίπτωση που οι κόκκινοι χάσουν και την 2η ασυλία, θα βγει αυτόματα δεύτερος υποψήφιος ο Στάθης. Μπορεί να καταργείται και ο κανόνας των 2; Όλα πιθανά.

Αμφίβολο είναι αν θα δούμε και την Τρίτη ατομική ασυλία. Ο κανόνας των δύο ισχύει και στην ομάδα των μπλε άλλωστε. Αν ηττηθούν, θα πρέπει να βγει στον τάκο μία κοπέλα. Διότι, άνδρες έχουν μείνει ο Άρης Σοϊλέδης και ο Νίκος Γιάννης. Σταυρούλα, Βρισηίδα και Ασημίνα μένουν σαν επιλογές. Με άλλα λόγια, η λογική επιτάσσει δύο υποψήφιους στο σύνολο και καμία ατομική ασυλία. Ωστόσο, ας κρατήσουμε μια πισινή. Διότι, Survivor είναι αυτό. Μπορεί να έχει σκεφτεί να βγουν όλοι υποψήφιοι ο Ατζούν, για παράδειγμα.

Τελικώς, η θεωρία της ατομικής ασυλίας επαληθεύτηκε. Ο Λιανός ανακοίνωσε ότι καταργείται ο κανόνας των δύο και πλέον όλοι είναι σε κίνδυνο!

Θα κερδίσει άραγε ο Τάλα;

Πράγματι, ο Τάλα κατάφερε και πήρε την ατομική ασυλία και έτσι θα πάει θεατής στο Συμβούλιο, με μοναδική υποχρέωση μια ψήφο στην κάλπη.

Ειδήσεις τώρα

Βρισηίδα και Μαρτίκας οι επόμενοι υποψήφιοι;

Τηλεθέαση: Αυτά τα προγράμματα απογοήτευσαν

Απίστευτο σκηνικό στο Roland Garros – Το είπαν! «Μητσοτάκη…»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

ΣΧΟΛΙΑ