MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός ο 1ος υποψήφιος – Ποιοι οι επόμενοι;

Οριστικό και επιβεβαιωμένο πλέον το spoiler για τον παίκτη που αναδεικνύεται πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι επόμενοι;
Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: Οριστικό και επιβεβαιωμένο το spoiler για τον παίκτη που αναδεικνύεται 1ος υποψήφιος. Οι επόμενοι άραγε;

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: Το συμβούλιο ανάδειξης πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση είναι από αυτά που δεν κρύβουν εκπλήξεις στο Survivor. Τα επόμενα είναι που θα βγάλου ειδήσεις. Τέτοιες, που θα επηρεάσουν πολύ τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η αρχική πληροφόρηση για τον παίκτη που βγαίνει από την κάλπη ως πρώτος υποψήφιος και το δώσαμε στο Mediatime ήταν ακριβής. Γενικώς, όλα στην ώρα σας τα έχετε μάθει. Πρώτα για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία και τώρα για το ποιος βγαίνει ως πρώτο όνομα από την κάλπη.

Για άλλη μία φορά οι μπλε πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού, Παρά την αλλαγή που έγινε στις ομάδες, το αποτέλεσμα δεν είχε καμία διαφοροποίηση. Οι κόκκινοι είναι αυτοί που χάνουν την 1η ασυλία και πρέπει να υποδείξουν κάποιον παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ουδεμία έκπληξη.

Η διαφορά ίσως να είναι πως αυτή τη φορά μάλλον δεν θα ζητήσει να φύγει από τον κόσμο. Το παραδέχτηκε στο πρόσφατο συμβούλιο πως θέλει να πάει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ένας μικρός χαμός έγινε είναι η αλήθεια.

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι;

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν αποτελεί είδηση πως είναι υποψήφιος. Διότι, αυτός είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κρίκος. Αυτός είναι και ο εύκολος στόχος για την κόκκινη ομάδα. Πιθανότατα δεν θα αποχωρήσει κιόλας. Η τηλεθέαση είναι πολύ υψηλή και εξαιτίας του. Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι κόκκινοι στα επόμενοι συμβούλια. Εκτός κι αν πιστεύετε πως μπορούν να κερδίσουν τις επόμενες δύο ασυλίες. Τίποτε δεν αποκλείεται, αλλά δεν είναι και απίθανο αυτό.

Ρεαλιστικά μιλώντας όμως, αν οι κόκκινοι χάσουν μία ακόμα ασυλία, δεν θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια. Αν το κάνουν αυτό, θα πρέπει να βγει στον τάκο ο Στάθης Σχίζας! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Διότι, αυτός είναι ο επόμενος πιο αδύναμος παίκτης. Πλάκα θα είχε η παραγωγή να αποφάσιζε να ανακοινώσει πάλι κάποια στατιστικά στους παίκτες. Στο ζουμί όμως. Η Μαίη θα πληρώσει και πάλι τη νύφη προβλέπω και θα είναι 2η υποψήφια.

Στους μπλε τα πράγματα είναι πιο απλά. Η Βρισηίδα θα ακούσει το όνομά της σε περίπτωση που χάσουν μία ασυλία. Τι θα γίνει αν χάσουν δεύτερη; Εκεί θα πέσουν «κεφάλια». Οι μπλε δεν θα είναι προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η Βρισηίδα είναι η εύκολη και απλή επιλογή. Η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη. Αν και το λογικό είναι να βγει στον τάκο η Ασημίνα και όχι ο Νίκος Γιάννης. Ωστόσο, το σενάριο του να χάσουν και τις επόμενες δύο ασυλίες οι μπλε, δεν μοιάζει αυτή τη στιγμή πιθανό.

Ειδήσεις τώρα

Πάμε για Μαρτίκα και Βρισηίδα για υποψήφιους προς αποχώρηση!

Κόλλημα η Στέλλα Ανδρεάδου με τον Άρη Σοϊλέδη

Σακίρα – Πικέ: Το ζευγάρι χώρισε για τα πιο όμορφα οπίσθια! (φώτο)

 Γύρισε το μπιφτέκι ο Μαρτίκας – Πάει για το έπαθλο!

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

ΣΧΟΛΙΑ