Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια που ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Θα της αλλάξουν γνώμη; 

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια που ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Θα της αλλάξουν γνώμη;

Survivor spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια που ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Θα της αλλάξουν γνώμη;

Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Αυτές αν τις ξεπεράσεις και συνηθίσεις, μετά όλα γίνονται. Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες στο Survivor. Ό,τι και να λέμε εμείς από τον καναπέ, αυτά που γίνονται στον Άγιο Δομίνικο δεν είναι απλά. Και το κλίμα στους Διάσημους δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλό.

Δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα για τους παίκτες στην ομάδα των Διασήμων. Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα για τους ίδιους. Πρώτο και κύριο πρόβλημα το γεγονός πως έχασαν το αγώνισμα για το πρώτο έπαθλο. Θυμηθείτε εδώ το πώς. Δεύτερο πρόβλημα η δηλητηρίαση που έπαθαν κάποιοι παίκτες. Τρίτο πως δεν είχαν έτοιμη καλύβα όταν έφτασαν στην παραλία τους. Πρόβλημα… Νεύρα, εντάσεις…

Στο επεισόδιο της Δευτέρας έχουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Στη συνέχεια ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού, όπου θα μάθουμε και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μόνο που εκεί ο Γιώργος Λιανός και οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor έρχονται σε μια τοποθέτηση που τους σοκάρει! Παίκτης από τους Διάσημους ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Μία από τις καλύτερες ως τώρα δηλαδή παίκτριες για τους Διάσημους. Μάλιστα από το τρέιλερ φαίνεται πως η απόφασή της είναι οριστική. Αυτό που έμαθε όμως το Sportime (σιγά που δεν θα το μαθαίναμε) είναι πως η Κάτια δεν αποχωρεί. Σε πρώτη φάση κατορθώνουν να τη μεταπείσουν και να την κρατήσουν στο Νησί! Μένει λοιπόν η Κάτια και ευτυχώς για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Εδώ που τα λέμε, σιγά μην την… άφηνε ο Ατζούν να φύγει!

Follow Sportime Media

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΗ ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ