Όλα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας για την νίκη του στον τελικό του Survivor και την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά.

Όλα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας για την νίκη του στον τελικό του Survivor και την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά.

Survivor: Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Στάθης Σχίζας, απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο φινάλε του τελικού.

Ο νεαρός επιχειρηματίας έφτασε στην κατάκτηση του επάθλου έχοντας τεράστια απόσταση από τον αντίπαλό του, Άρη Σοϊλέδη, ενώ έδειξε μεγαλείο ψυχής, δίνοντας μέρος των χρημάτων για ιερό σκοπό.

Ο ίδιος λοιπόν μίλησε στο περιοδικό «7 μέρες tv», απαντώντας:

«Όλοι σχολίασαν την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν έγινε η ανακοίνωση του νικητή. Την είδατε; Ναι, και δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της.

Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ότι πέρασαν ψυχολογικά όλοι όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος».

Αναφορικά για το τι ήταν αυτό που του έδωσε τη νίκη:

«Ατή τη φορά, σε αυτό το Survivor, ο κόσμος αποφάσισε με βάση ένα συνδυασμό πραγμάτων, δεν κοίταξε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Προσωπικά είχα σκεφτεί από πριν ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, το πιο δύσκολο στον κόσμο, το οποίο μπορεί να σου αλλοιώσει το χαρακτήρα.

Η πείνα είναι κακός σύμβουλος, το ίδιο και ο ανταγωνισμός. Όταν λοιπόν μπήκα στο παιχνίδι είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, πως θα παραμείνω όπως είμαι στη ζωή μου, κι αν με αγαπήσει ο κόσμος, θα το κάνει γι’ αυτό που είμαι.

Πως η στρατηγική μου για το παιχνίδι θα είναι να ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου, με την αγωνιστικότητά μου, με τη δικαιοσύνη μου, θα είμαι πάντα με το δίκαιο και δεν θα αφήσω καταστάσεις και κλίκες να με επηρεάσουν. Και νομίζω πως αυτό αγάπησε ο κόσμος σε μένα, γι’ αυτό ταυτίστηκε μαζί μου και μου έδωσε τη νίκη. Το μεγαλύτερο έπαθλο επομένως είναι η αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω από τον κόσμο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη σχέση τους, λέγοντας:

«Με τον άνθρωπό μου δεν υπάρχει δικό σου και δικό μου. Οι στιγμές μας είναι κοινές. Όπως πέρασα εγώ αυτά που πέρασα μέσα στο παιχνίδι, έτσι κι εκείνη πέρασε δύσκολα όσο ήμουν εγώ εκεί. Το ότι δεν βρισκόμουν κοντά της, ότι μπορεί να ακούστηκαν κάποια λόγια για εμένα, ότι προσπαθούσε να με στηρίξει είναι δύσκολα όλα αυτά».