MEDIA

Survivor Στατιστικά 12/5: Αυτός είναι ο παίκτης με τις λιγότερες νίκες

Survivor Στατιστικά 12/5: Η εβδομαδιαία ενημέρωση για τις επιδόσεις των παικτών στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης
Survivor Στατιστικά 12/5: Αυτός είναι ο παίκτης με τις λιγότερες νίκες

Survivor Στατιστικά 12/5: Το Survivor All Star έκανε ένα διάλειμμα λόγω Eurovision και επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή (14/5).

Μια ακόμα εβδομάδα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε και μας άφησε μια γερή γεύση στα στατιστικά. Βασικά δεν μας έφερε κάτι καινούριο.

Σάκης Κατσούλης και Σταυρούλα Χρυσαειδή αποτελούν ήδη μια κατηγορία μόνοι τους. Δεν παίζοντα, βρε παιδιά, πως να γίνει;

Από εκεί και πέρα, ο κακός χαμός συνεχίζεται για την είσοδο στην κορυφαία πεντάδα και τα επόμενα runs θα διαμορφώσουν νέες ισορροπίες.

Μια ισορροπία, εδώ που τα λέμε, ψάχνει και ο Στάθης Σχίζας, μετά τον χωρισμό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Εμείς, με βάση τα στατιστικά που διαμορφώθηκαν από την Τετάρτη, θα σας πούμε με βεβαιότητα ποιος είναι ο παίκτης με τις λιγότερες ήττες στο ριάλιτι. ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν θα δείτε τον χειρότερο στα στατιστικά, αλλά τον άνθρωπο με τις λιγότερες νίκες. Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Και δεν είναι το ίδιο πρόσωπο διότι δεν μιλάμε για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Profesor βρίσκεται μονίμως στην τελευταία θέση των στατιστικών, ενώ έχει πέσει κάτω και από το 40% στην αναλογία νίκες / ήττες.

Ακόμα κι έτσι, δεν είναι εκείνος με τις λιγότερες νίκες. Είχαμε γράψει εδώ και ένα μήνα για το μεγάλο «ψέμα» του All Star.

Αυτός λοιπόν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Που τον βρίσκεις, που τον χάνεις, σε ένα στίβο μάχης να πετάει τσιτάτα και ατάκες για το πόσο εύκολα ή δύσκολα περνάει.

Διότι αγωνιστικά, τόσο ωραίο παιδί, γεροδεμένο, κολοσσός σωστός, δεν τα σκαμπάζει τα εμπόδια.

Survivor Στατιστικά 12/5: O Πίνακας των στατιστικών

Πηγή: @_Critcobain_

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Alpha : Βάζει τέλος ο Άκης Πετρετζίκης

Alpha : Βάζει τέλος ο Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης μας αποχαιρετά για το καλοκαίρι με δύο ξεχωριστά επεισόδια του «Kitchen Lab», το Σάββατο και την Κυριακή στις 16:40, παρουσιάζοντας πιάτα με άρωμα Ελλάδας και έμπνευση από την παράδοση αλλά και τη φαντασία.

Media
Media: Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Τέλος από τον ANT1 με μαραθώνιο επεισοδίων!

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Τέλος από τον ANT1 με μαραθώνιο επεισοδίων!

Τέλος για τη σειρά «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά»

Media
Media: Breakfast@STAR: Πώς θα συνεχίσει η εκπομπή τη νέα σεζόν!

Breakfast@STAR: Πώς θα συνεχίσει η εκπομπή τη νέα σεζόν!

Τι θα δούμε τη νέα χρονιά στην εκπομπή «Breakfast @ STAR»

Media
Media: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ θα δώσει η ΕΡΤ για σειρά με τη ζωή του Ελευθέριου Βενιζέλου – Οι πρωταγωνιστές!

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ θα δώσει η ΕΡΤ για σειρά με τη ζωή του Ελευθέριου Βενιζέλου – Οι πρωταγωνιστές!

Συνεχίζει να επενδύει δυναμικά η ΕΡΤ!

Media
Media: Shopping Star: Τέλος προσωρινά μέχρι να αποφασιστούν οι αλλαγές!

Shopping Star: Τέλος προσωρινά μέχρι να αποφασιστούν οι αλλαγές!

Τι γίνεται τελικά με το «Shopping Star»

Media
Media: Big Brother: Οι σημερινοί υποψήφιοι για αποχώρηση

Big Brother: Οι σημερινοί υποψήφιοι για αποχώρηση

Τι θα γίνει στο Big Brother!

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Το σοκαριστικό τέλος της Χιλιανής σειράς – Τι θα γίνει στην Ελλάδα

Άγιος Έρωτας: Το σοκαριστικό τέλος της Χιλιανής σειράς – Τι θα γίνει στην Ελλάδα

Ο Άγιος Έρωτας φτάνει στο τέλος του, με τα ερωτηματικά να είναι πολλά!

Media
Media: ANT1: Τέλος αυτός ο παρουσιαστής – Πάει στο OPEN!

ANT1: Τέλος αυτός ο παρουσιαστής – Πάει στο OPEN!

Ο ΑΝΤ1 κάνει αλλαγές και το OPEN θα το εκμεταλλευτεί!

Media
Media: Τέλος από τον ANT1 – Δεν του έδωσαν καμία εγγύηση!

Τέλος από τον ANT1 – Δεν του έδωσαν καμία εγγύηση!

Τέλος από τον ΑΝΤ1!

Media