Πολλές οι φήμες για το λόγο που έλειπε η Μαριαλένα από το live του Ατζούν στο Survivor, ωστόσο τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν.

Χαμός έγινε τις τελευταίες ώρες στο Survivor, τόσο αγωνιστικά όπως μπορείτε να δείτε στα highlights του Survivor, όσο και παρασκηνιακά.

Συγκεκριμένα, πολλά ακούστηκαν για το live που έκανε ο Ατζούν με τους παίκτες όλων των Survivor, από το οποίο έλειπε η Μαριαλένα, την ώρα που δεν είχε ολοκληρωθεί καν η ψηφοφορία του ελληνικού κοινού για την αποχώρηση.

Αν θέλετε πάντως, μπορείτε να μάθετε ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή από το Survivor, αφού ποτέ δε σας αφήνουν με απορίες.

Με την απουσία της Μαριαλένας, έγιναν αρκετές επιθέσεις στον Τούρκο παραγωγό για στημένο αποτέλεσμα, ωστόσο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1, δε συμβαίνει τίποτα τέτοιο, αφού ο λόγος της απουσίας της είναι γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η παίκτρια των Μπλε έπαθε μία γαστρεντερίτιδα, η οποία ήταν αρκετά σοβαρή και έπρεπε να ελέγχεται από τους γιατρούς και όχι να βρίσκεται στην παραλία.

Διαβάστε επίσης:

MAD MVA 2021: Τους έστησε ο Snik και έκανε άνω κάτω την πρόβα!

«Στον τάκο» – Τι είναι στην πραγματικότητα και τι σημαίνει για τα reality και τους παίκτες!

Survivor: Η απαράδεχτη χειρονομία του Σάκη στη Μαριαλένα (vid)