Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ, την εμπειρία του Big Brother και το έτοιμο προϊόν του Survivor

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για όλους και για όλα και κατακεραύνωσε τον ΣΚΑΪ για τα ριάλιτι

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξης, όπου μίλησε και για το Big Brother, αλλά και το Survivor, παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μιλώντας στο περιοδικό OK, o παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χρονικό της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ, την προσέγγιση του σταθμού για την παρουσίαση του Big Brother, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη «ναυαρχίδα» του καναλιού του Φαλήρου, το Survivor.

Survivor: Το απόσμασμα της συνέντευξης του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στο Big Brother πέρυσι και να επιστρέψεις στην τηλεόραση;

«Είπα το «ναι» γιατί με προσέγγισαν με μεγάλη ευγένεια και μου ζήτησαν να έχω έναν βασικό ρόλο, είπαν πως θέλουν να έχουν την πείρα και τον λόγο μου.

Κι όλο αυτό ήρθε μόλις είχα συνέλθει από το πνευμονικό οίδημα και είχα, όπως είπα, φρεσκάρει συναίσθημα τη χαρά της ζωής», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την επιλογή του στην παρουσίαση του «Μεγάλου Αδερφού», ενώ στη συνέχεια συνέδεσε τα ριάλιτι με τη γενικότερη φιλοσοφία του ΣΚΑΪ, στο συγκεκριμένο προϊόν.

«Στο πρώτο πρόβλημα που εμφανίστηκε, αντιμετώπισα από πλευράς σταθμού μια συμπεριφορά που θεωρώ απρεπέσταση, η οποία μεταφερόταν μέσα από τον ίδιο άνθρωπο που μου είχε κάνει την αρχική προσέγγιση.

Δεν ξέρω όμως αν η ανυπαρξία γνώσης ή οι στρεβλές ιδέες προέρχονταν από την ίδια. Μπορεί να προέρχονταν από μεσαία μέχρι ανώτερα στελέχη» και κατέληξε λέγοντας, «δεν έχει νόημα να πω περισσότερα, αλλά ένα είναι σίγουρο: Οι άνθρωποι εκεί δεν ξέρουν από ριάλιτι. Γι’αυτό τους πάει καλά ο Ατζούν, γιατί παίρνουν το προϊόν έτοιμο. Δεν ξέρουν να βρουν παρουσιαστές, δεν ξέρουν να στήσουν εκπομπές. Θα μου πεις «έχουν κάνει μια σειρά από επιτυχίες». Όμως μόνο με ό,τι δεν έστησαν οι ίδιοι και το πήραν έτοιμο. Όπως πήραν και τον Μουτσινά που είναι ταλέντο».