×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Survivor: Τι τρέχει με Δαλάκα και Ατακάν; (vid)


Sportime Team

Survivor: Τι τρέχει με Δαλάκα και Ατακάν; (vid)


Η Κατερίνα Δαλάκα έχει δημιουργήσει συμπάθειες με την Τουρκική ομάδα στο Survivor και ειδικά με τον Ατακάν όπως προκύπτει!

Το ίδιο είπε και η Αφροδίτη Σκαφίδα και το κλίμα μυρίζει… φλερτ (τουλάχιστον) με τις δύο πρωταθλήτριες του στίβου και το αντίπαλο στρατόπεδο.

Η Δαλάκα ανέφερε στη κάμερα, ότι έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Ατακάν και έχουν έρθει κοντά, καθώς ο Τούρκος παίκτης του Survivor, της πρόσφερε ένα φυλακτό με το αρχικό του ονόματός του. Μάλιστα, η πρωταθλήτρια του στίβου έκανε το ίδιο και του έδωσε ένα κομποσκοίνι, το οποίο διαπίστωσε πως κρατούσε κατά την διαδικασία της ανακοίνωσης του προσώπου που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, από την Τουρκική ομάδα.

Δαλάκα στη κάμερα του Survivor: «Τον συμπαθώ ιδιαίτερα»

Αυτό έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην αθλήτρια των 400μ. με εμπόδια, που είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα ήθελε να τον γνωρίσει περισσότερο, γιατί τον θεωρεί ως τον πιο όμορφο παίκτη από την αντίπαλη ομάδα!

Και το ότι κατάφερε να μείνει ο Ατακάν στο παιχνίδι, της έφερε χαμόγελα.

«Μου το είχε δωρίσει και του έδωσα κι εγώ κάτι δικό μου. Είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μείνουμε ως το τέλος. Είναι πολύ όμορφο να σου χαρίσει κάποιος κάτι δικό του», είπε η Δαλάκα, που νωρίτερα ανέφερε:

«Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση για το ποιος θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Ατακάν κρατούσε το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο και ξαφνιάστηκα γιατί δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε του έδωσαν δύναμη και τα θεώρησε σημαντικά και είμαι χαρούμενη για αυτό. Χάρηκα που έμεινε γιατί είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί και τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει κοντά».

Αυτό σχολίασε θετικά και η Σκαφίδα. Η άλλη αθλήτρια του στίβου, παραδέχτηκε πως και η ίδια έχει έρθει κοντά με κάποιον από το αντίπαλο στρατόπεδο. Δεν τον κατονόμασε ωστόσο. Είπε μάλιστα πως αυτό μόνο θετικά μπορεί να το δει όλο αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Κατερίνα και η Αφροδίτη μιλούν για τα φλερτ με τους παίκτες της τούρκικης ομάδας!💘 … For more link in bio! #SurvivorGR #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στιςΤελευταία Νέα