Το Survivor για τον Τριαντάφυλλο τελείωσε και ο γνωστός τραγουδιστής καταστρώνει τα επαγγελματικά του σχέδια ενόψει καλοκαιριού!

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4, με τα οικονομικά οφέλη για τον ίδιο να είναι μεγάλα.

Ο Τριαντάφυλλος όμως, δεν παύει να είναι τραγουδιστής και πλέον καταστρώνει τα επαγγελματικά του σχέδια ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούριου, ένα νέο σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει και να «ανάψει» φωτιές, αφού από μόνο του αποτελεί ιστορικό γεγονός. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, που έκαναν πρόσφατα ανακωχή στην μεταξύ τους κόντρα, όχι μόνο έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή σχέση, αλλά, μάλλον, θα δώσουν και τα χέρια για νέο σχήμα, στο οποίο θα είναι και ο Τριαντάφυλλος.

«Εμείς, εδώ, είχαμε πει πριν από καιρό, πως το επόμενο φθινόπωρο θα συμπράξουν για πρώτη φορά,  η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή. Είχαμε μιλήσει για αυτή τη συνάντηση κορυφής, άρα λοιπόν, καταλαβαίνουμε ότι και ο Τριαντάφυλλος θα είναι σε αυτό το σχήμα, το οποίο εννοείται ότι θα είναι το σχήμα του χειμώνα. Θα σπάσει τα ταμεία, στη κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει με μαγιό και υποδέχεται το καλοκαίρι!

Survivor spoiler 14/6: Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor 14/6: Χώρισε ο Αλέξης Παππάς απο την Αλέσια – Το μήνυμα που της έστειλε