Ο Τζέιμς αποτελεί παρελθόν από το Survivor όμως δεν παύει να είναι μια προσωπικότητα που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του!

Survivor – Τζέιμς: Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor, έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ. Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς συνεχίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Ο Ροδίτης δεν θα λέγαμε πως ήταν ένας ήσυχος παίκτης μέσα στο Survivor. Βέβαια, ούτε στη ζωή του έξω από το παιχνίδι, αφού τα καλοκαίρια λατρεύει τα ξέφρενα πάρτι σε boat party, τα οποία διοργανώνει ο ίδιος.

Survivor - Τζέιμς: Δείτε πως ήταν όταν έκανε πάρτι στην Ρόδο (pic & vids)

Ο ίδιος δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία στη Ρόδο. Εκεί μάλιστα, έκανε διακοπές μαζί και με την Έλενα Μαριπόζα.

Στο λογαριασμό της επιχείρησής του στο Instagram αλλά και στο κανάλι που διατηρούν στο Youtube, υπάρχουν βίντεο με ξέφρενα πάρτι, χορό και αλκοόλ. Με λίγα λόγια είναι ο παράδεισος των νέων. Σε πολλά λοιπόν βίντεο, βλέπουμε και τον Τζέιμς Καφετζή.

Δείτε μερικά από τα party που διοργανώνει τακτικά ο πρώην παίκτης του Survivor:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Όλη η αλήθεια για την ρήτρα Τζέιμς