Ο Τζέημς Καφετζής έριξε βόμβα στο Survivor, ανακοινώνοντας χθες την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης μετά τα… μαντάτα του Ατζούν για παράταση της διάρκειας του παιχνιδιού.

Την αυλαία του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έριξε ο Τζέημς Καφετζής με μία συγκινητική ομιλία.

«Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες και με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει τρελή πείνα, καταιγίδες, χαρές και λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά κι δισκοκήλη μου στην μέση δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Επίσης νομίζω ότι αρχίζω και χάνω το μυαλό μου με το Survivor, ξεχνώ αναμνήσεις από την έξω ζωή. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να αποχωρήσω σήμερα εγώ. Ξέρω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει αλλά για εμένα είναι το τέλος… Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε τον λόγο ο συμπαίκτης και κολλητός φίλος του Τζέιμς στο παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος.

Ο κολλητός φίλος του Τζέημς πλάνταξε στο κλάμα, μιλώντας για τον άνθρωπο με τον οποίο δέθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στον Άγιο Δομίνικο.

Δίχως αμφιβολία, αυτή ήταν η πιο ηχηρή αποχώρηση στο φετινό Survivor. Και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν τα νούμερα στην τηλεθέαση από ‘δω και πέρα.

Δείτε την αντίδρασή του: