Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του Survivor έδωσε Τζέιμς Καφετζής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Love it».

Survivor- Τζέιμς: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του Survivor έδωσε Τζέιμς Καφετζής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Love it». Survivor- Τζέιμς: Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Παππάς ξενέρωσε όταν ρώτησαν για τον Τζέιμς, με τον Καφετζή να απαντά επί του θέματος. Παράλληλα αποκάλυψε και τους παίκτες που του μετέδωσαν πληροφορίες όταν μπήκαν στο Survivor. Ακόμη ο...

Survivor- Τζέιμς: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του Survivor έδωσε Τζέιμς Καφετζής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Love it».

Survivor- Τζέιμς: Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Παππάς ξενέρωσε όταν ρώτησαν για τον Τζέιμς, με τον Καφετζή να απαντά επί του θέματος. Παράλληλα αποκάλυψε και τους παίκτες που του μετέδωσαν πληροφορίες όταν μπήκαν στο Survivor.

Ακόμη ο Τζέιμς μίλησε για την  Άννα Μαρία Βέλλη με την οποία είναι πάλι μαζί, αλλά για τον κολλητό του Νίκο Μπάρτζη.

Παράλληλα ο Ροδίτης αποκάλυψε πότε ένιωσε το μεγαλύτερο σοκ στο ριάλιτι επιβίωσης, κάνοντας λόγο για πόλεμου που δέχθηκε από άλλους παίκτες χωρίς αφορμή, όπως εξήγησε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Όπως είπε για τον Αλέξη Παππά:

«Η τακτική που ακολουθούσα ήταν να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο, δεν έδινα και πολύ σημασία σε αυτά που λέγανε. Θεωρώ ότι η λογική θα είχε παραπάνω δύναμη και τους άφηναν να εκτεθούν. Με τον Αλέξη ήταν η πιο εύκολη τακτική να τον αφήσω να μιλάει. Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν όταν έφυγε ο Παύλος γιατί καταλάβαν ότι ο κόσμος μας συμπαθεί, ο Σάκης και η Μαριαλένα άρχισαν να μας λένε καλημέρα και γελάγαμε με τον Νίκο… Στράφηκαν εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή.

Την Μαριπόζα την είχα γνωρίσει μία ημέρα στην Ρόδο και όχι δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Δεν ήταν το μυστικό του κράτους, το είχα πει στην Μαριαλένα και τον Νίκο αλλά εκείνη όχι. Όταν έφτιαξα τις ομάδες είπα θα πάρουμε τον Αλέξη αλλά θα τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε με αυτόν θα έχουμε πρόβλημα. Δεν θεώρησα ποτέ ότι ο Αλέξης ήταν φαβορί περίμενα κάποια στιγμή να φύγει γιατί το είχε παρακάνει. Ακόμα και έξω από το παιχνίδι για τον Αλέξη θα μιλάμε; Του απάντησε ο κόσμος όταν έφυγε. Ο Τριαντάφυλλος μου είπε ότι δεν με συμπαθεί επειδή του είχε πει κάποια πράγματα για εμένα ο Αλέξης».

Αν με ρωτάς αν ίσχυε κάτι μεταξύ της Άννας Μαρίας με τον Νίκο όχι δεν ισχύει, αν του Νίκου του άρεσε η Άννα Μαρία δεν νομίζω να σκεπαζόταν και να εκλ@νε… Ήταν σαν ανδροπαρέα της μιλούσα σα να μιλάω στον Νίκο και ο Νίκος λες και μιλάει σε μένα…»

Για τις πληροφορίες που έφτασαν από τους νέους παίκτες , ο Τζείμς Καφετζής δήλωσε: «Εγώ στην αρχή ήμουν πολύ μπουκωμένος και σε συνδυασμό με την πείνα κατάλαβα ότι αυτό είναι και πρέπει να το δεχτείς. Ρωτούσαμε τα παιδιά που μπήκαν στο Survivor αν πηγαίνει καλά σε νούμερα, ο Δημήτρης Μακρόπουλος μου είπε ότι έχω καλά ποσοστά, ενώ η Νικολέτα μου έλεγε στην ένωση ότι ο κόσμος με αντιπαθούσε φουλ και ότι δεν με συμπαθούσε πριν μπει και ήθελε να μου ρίξει μπουνιά από την τηλεόραση», κατέληξε ο Τζέιμς Καφετζής.