Συνέντευξη έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας για Μαρτίκα,. Σοϊλέδη, αλλά και τα χρήματα που φέρεται να κέρδισε από το Survivor.

Συνέντευξη που βγάζει «ειδήσεις» έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας για Μαρτίκα,. Σοϊλέδη, αλλά και τα χρήματα που φέρεται να κέρδισε από το Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτέλεσε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του φετινού Survivor, αλλά και ένα από τα πιο ικανά «στελέχη» στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Παράλληλα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της συζητήθηκε πολύ στον Τύπο, αλλά και τα social media.

Μιλώντας στο περιοδικό «hello», το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε σε «καυτά» θέματα του Survivor, όπως ο Άρης Σοϊλέδης και οι σχέσεις που είχαν, για την αποχώρηση που της στοίχισε περισσότερο, τον Σπύρο Μαρτίκα, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και για το αν ισχύουν τα χρήματα που ακούστηκε ότι έβγαλε η Βρισηίδα από το παιχνίδι.

Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης

Ποια αποχώρηση σου κόστισε περισσότερο;

Είχα έρθει κοντά με τον Γιωρίκα, την Ευρυδίκη, την Αθηνά, την Κάτια, τη Στέλλα, την Ασημίνα και τον Σπύρο. Όμως η αποχώρηση της Ευρυδίκης ήταν εκείνη που μου στοίχισε περισσότερο.

Ισχύει αυτό που ακούστηκε, ότι σχολίασες τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν την είδες στο ξενοδοχείο; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήρθατε ποτέ κοντά;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα σχολιάσει όλους τους παίκτες, και μέσα σε αυτούς και τη Ναυσικά. Έκανα δυο-τρία απλά σχόλια, αλλά η Μυριέλλα τα φούσκωσε για να πάρει με το μέρος της τη Ναυσικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής. Παρ’ όλα αυτά, δεν της κράτησα κακία και της είπα ότι τη συγχώρησα για αυτό που έκανε.

Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσεις, σε είδαμε να έρχεσαι κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη; Πώς προέκυψε αυτό;

Αναγκαστικά ήρθα κοντά με τον Αρη διότι στην ομάδα ήμαστε μόνο τέσσερα άτομα. Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί κλίκα μεταξύ τεσσάρων ατόμων. Κερδίζαμε έπαθλα, με αποτέλεσμα να διασκεδάζουμε περισσότερο.

Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Πιστεύω πως οι παρέες που έκανε ο Άρης δεν ήθελαν να είναι κοντά μου, κι αυτό τον επηρέασε αρνητικά προς το πρόσωπό μου.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε πει ότι ανάμεσα στον Άρη και στη Σοφιάννα υπήρχε ένα φλερτ. Είχε υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σου;

Δεν είδα ποτέ κάποια πράξη ερωτικού περιεχομένου μεταξύ του Άρη και της Σοφιάννας. Είχαν έρθει αρκετά κοντά και έκαναν παρέα. Έτσι κι αλλιώς, τις περισσότερες ώρες τις περνούσαμε μακριά από την καλύβα και δεν βλέπαμε συχνά την κλίκα Άρη, Σοφιάννας, Τάλα και Θωμαής.

Ισχύει ότι έπαιρνες το ποσό που ακούγεται; Τα χρήματα έχεις σκεφτεί πώς θα τα επενδύσεις;

Όχι, δεν ισχύει. Τα χρήματα θα τα επενδύσω σίγουρα σε μια κίνηση που θα μου προσφέρει ένα καλό μέλλον. Ένα μέρος θα το διαθέσω στο Χαμόγελο του Παιδιού και τα υπόλοιπα θα τα δώσω στην οικογένειά μου.

Συνέντευξη έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας για Μαρτίκα,. Σοϊλέδη, αλλά και τα χρήματα που φέρεται να κέρδισε από το Survivor. Συνέντευξη έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας για Μαρτίκα,. Σοϊλέδη, αλλά και τα χρήματα που φέρεται να κέρδισε από το Survivor. Συνέντευξη έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας για Μαρτίκα,. Σοϊλέδη, αλλά και τα χρήματα που φέρεται να κέρδισε από το Survivor.