Η Τάμτα μίλησε για την προσωπική της ζωή και στάθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει ξανά οικογένεια το επόμενο διάστημα.

Πέρα από τα όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς για το Survivor, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε και την Τάμτα στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 .

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή και την σκέψη να δημιουργήσει εκ νέου οικογένεια.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Τάμτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση».

«Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε «ποτέ μη λες ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στο late night του ΑΝΤ1. «Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα οπότε δεν το συζητάμε. Τώρα, αν φέρει ο καιρός και οι συνθήκες. Μακάρι σε όλα να μπορούσαμε να ζούμε στο σήμερα, την στιγμή και να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το παρελθόν και το μέλλον».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο λόγος που ανήκει στο δυναμικό της EMI Universal και όχι στην Panik Records λόγω της σχέσης της με τον Πάρι Κασιδόκωστα – που είναι συνιδρυτής της με τον Γιώργο Αρσενάκο – μπορεί να μην είπε πολλά αλλά ήταν πέρα μα πέρα ξεκάθαρο το τι κρυβόταν πίσω από τις λέξεις της.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είναι δική μου απόφαση και τη στηρίζω» είπε.