Σάκης Τανιμανίδης

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να είχε συνδέσει το όνομά του με το Survivor, αλλά η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα να τον κράτησε πίσω στην Αθήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι στην τηλεόραση.  Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, της Φάρμας και πλέον ανήκει και επίσημα στο...

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να είχε συνδέσει το όνομά του με το Survivor, αλλά η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα να τον κράτησε πίσω στην Αθήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι στην τηλεόραση. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, της Φάρμας και πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project.

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της «Φάρμας». Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)