Θάλεια Ματίκα: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη σταματήσαμε να έχουμε σχέσεις τα τελευταία 9 χρόνια»

Με δηλώσεις της, η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε πως σταμάτησε να έχει σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη τα τελευταία 9 χρόνια.

Για την σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Θάλεια Ματίκα, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην κουμπαριά που την έδενε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ αποκάλυψε πως για προσωπικούς λόγους δεν είχαν καμία επαφή τα τελευταία 9 χρόνια.

«Για να χαθείς με ανθρώπους, κάτι συμβαίνει συνήθως. Βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν ταιριάζεις και χάνεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δύο παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα, λέγοντας πως όταν έμαθε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για όλα αυτά, αρρώστησε.

«Πραγματικά αυτούς τους πρώτους δύο μήνες, η ταραχή μου ήταν σε καθημερινή βάση. Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα πάνω απ’ όλα.

Δεν είχαμε μόνο με τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπική σχέση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου τρία χρόνια στο Εθνικό, είχαν καθημερινή συναναστροφή. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί δύο φορές. Είναι άνθρωποι που τους ξέραμε από τον χώρο πάρα πολύ καλά.

Με τις καταγγελίες του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Ήξερα ότι ήταν ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του, τους θυμούς του… αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα… αν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους είχα ακούσει για κακές συμπεριφορές», κατέληξε η Θάλεια Ματίκα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε η Θάλεια Ματίκα στο video που ακολουθεί: