Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να μην συνεχίσει στην παράσταση «Ρινόκερος».

Ο ίδιος δίδαξε τι θα πει «ήθος» και «ηθοποιός», χωρίς να ξεστομίσει ούτε κουβέντα, την στιγμή που ο καλλιτεχνικός κόσμος στηρίζει την απόφαση του.

«Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι αυτόφωτος ηθοποιός, τραβάει δική του πορεία. Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρήσει. Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι, ότι θα αποχωρούσε αν άλλαζαν οι συνθήκες. Στην παράσταση αυτή όλοι πήγαιναν να δουν τον κ. Σερβετάλη. Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του. Εγώ έχω φύγει από δουλειά, με έχουν διώξει από δουλειά, παραστάσεις κατεβαίνουν. Αυτά γίνονται στη δουλειά», σχολίασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Τον έχω παρακαλέσει πολλές φορές να είμαι κοντά του. Του το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής του. Αν ήμουν στην παράσταση, θα σεβόμουν την άποψή του, και θα ρωτούσα τον παραγωγό τι θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Ο Σερβετάλης είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Το μόνο λάθος του είναι για το εμβόλιο. Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο ο κ. Σερβετάλης. Να τον προστατεύσουμε», πρόσθεσε.