Στο The Bachelor μια πρόποση, θα αποτελέσει την αφορμή, για να γίνει το κλίμα ιδιαίτερα τεταμένο ανάμεσα σε δύο κοπέλες.

Στο σημερινό The Bachelor, η αντιπαράθεση που φτάνει σε υψηλά επίπεδα, ανάμεσα σε δύο κοπέλες, θα αναγκάσει τον Αλέξη Παππά να αποχωρήσει.

Στο The Bachelor μια πρόποση, θα αποτελέσει την αφορμή, για να γίνει το κλίμα ιδιαίτερα τεταμένο ανάμεσα σε δύο κοπέλες.

The Bachelor – Αποκάλυψη: Σε αυτόν τον παίκτη του Survivor έγινε πρόταση πριν τον Αλέξη Παππά!, όπως έγραψε νωρίτερα το Sportime.

Ο Αλέξης Παππάς όμως είναι ο The Bachelor 2 και μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο, του ριάλιτι του Alpha, θα εκνευριστεί αρκετά. ο λόγος θα είναι η αντιπαράθεση μεταξύ δύο γυναικών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κοκτέιλ πάρτι θα δει ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει σήμερα. Πριν από την σημερινή τελετή των ρόδων, όπου ο Αλέξης Παππάς επιλέγει ποιες δεν θέλει να συνεχίσουν στο παιχνίδι, επειδή δεν ταιριάζουν καθόλου μαζί του.

Στο συγκεκριμένο πάρτι την ένταση ανεβάζει μία πρόποση. Έτσι η εκρηκτική ατμόσφαιρα επηρεάζει τη Φαίη και την Άννα και έρχονται σε μία θερμή αντιπαράθεση.

Με την σειρά του ενώ ο Αλέξης Παππάς δείχνει τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που πήραν τα πράγματα και αφήνει μόνες τις δύο κοπέλες, πάνω στην κορύφωση του καυγά.

Πλέον το θέμα είναι, αν το όλο σκηνικό, θα επηρεάσει την επιλογή του για τις αποχωρήσεις στην αποψινή Τελετή των Ρόδων.