Στο επεισόδιο το Σαββάτου για το The Voice, διαγωνίστηκε μία τραγουδίστρια με την νόσο Stargardt που συγκίνησε.

Το Σάββατο στο The Voice διαγωνίστηκε τραγουδίστρια με την νόσο Stargardt, που συγκίνησε τους κριτές και την επέλεξε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για την ομάδα του.

Στο επεισόδιο το Σαββάτου για το The Voice, διαγωνίστηκε μία τραγουδίστρια με την νόσο Stargardt που συγκίνησε.

Πιο συγκεκριμένα στον διαγωνισμό τραγουδιού του ΣΚΑΙ, το The Voice, εμφανίστηκε μία παίκτρια από την Θεσσαλονίκη, η Σιλουανή Νευροκοπλί που είναι 20 ετών.

Όπως αποκάλυψε η ίδια όταν ήταν 12 ετών διαγνώστηκε με την νόσο του Stargardt, η οποία επηρεάζει την όραση. Με αυτή δεν μπορούσε να δει στο κέντρο αλλά κυρίως περιφερειακά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύεται κυρίως στο φανάρι για να περάσει, μαζί με τους άλλους, πλέον όμως τα καταφέρνει, χρησιμοποιώντας την ακοή της.

Πήγαν σε νοσοκομεία και κλινικές στο Βέλγιο για το πρόβλημα της για να το αντιμετωπίσει. Για να νιώσει καλύτερα μάλιστα έκανε φωνητικά μαθήματα, στο ωδείο.

Ο λόγος μάλιστα που την ώθησε να πάρει μέρος στο The Voice, ήταν πως η περσινή νικήτρια είχε το ίδιο πρόβλημα με την Σιλουανή. Έτσι πείσθηκε πως μπορεί να φθάσει κάποιος ψηλά ακόμα και με την νόσο του Stargardt.

Όπως ήταν φυσικό η ιστορία της, συγκίνησε τους κριτές. Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Σάκης Ρούβας και η Έλενα Παπαρίζου την αγκάλιασαν, γεγονός που έκανε την Σιλουανή να χαρεί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την άλλη δεν έμεινε μόνο στην αγκαλιά αλλά την επέλεξε για να την εντάξει στην ομάδα του.

H βραδιά βέβαια πέρα από συγκίνηση είχε και… ενθουσιασμό. Καθώς υπήρχε παίκτρια που τρέλανε τον Μουζουράκη.