Το The Voice φέρνει στη μουσική σκηνή μεγάλα ταλέντα!

Η Εύη Κουλκουβίνη εντυπωσίασε στη σκηνή του The Voice με την ερμηνεία του «Να 'ταν η χαρά οικόπεδο».

The Voice: Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός «τρελάθηκαν» με την ερμηνεία της 20χρονης Εύης.

Ένας 57χρονος μπέρδεψε τους κριτές και έφερε σκέψεις για την τελική απόφασή τους. Για την νεαρή Εύη όμως εμφανίστηκαν απόλυτα σίγουροι το βράδυ της Κυριακής (10/10).

Αποφασισμένη για να καταπλήξει τους coaches με τις ικανότητές της στο τραγούδι μπήκε στη σκηνή η Εύη Κουλκουβίνη.

Η 20χρονη διαγωνιζόμενη στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τα κατάφερε περίφημα. Μάλιστα, «ανάγκασε» τους άνδρες coaches να γυρίσουν την καρέκλα τους με…συνοπτικές διαδικασίες.

Η 20χρονη διαγωνιζόμενη από την Εύβοια σπουδάζει νοσηλευτική στην Πάτρα επέλεξε να ερμηνεύσει στη σκηνή του The Voice το κομμάτι «Να ‘ταν η χαρά οικόπεδο». Η ίδια εμφανίστηκε άνετη πάνω στη μουσική σκηνή και δεν δυσκολεύτηκε να πείσει για το ταλέντο της.

Μαζουράκης και Ρουβάς έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» άμεσα, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός περίμενε μέχρι το τέλος του τραγουδιού για να «διεκδικήσει» την Εύη. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν η μόνη που δεν γύρισε την καρέκλα της.

Ακολουθεί η εμφάνιση της Εύης, αλλά και τα σχόλια των κριτών και το «ψηστηρι» για να την πάρουν στην ομάδα τους. Ποιος την έκανε δικιά του; Δείτε τα παρακάτω βίντεο!