Στο The Voice της Κυριακής (24/10) ο διαγωνιζόμενος Ακύλας Μυτιληναίος ανάγκασε τον Σάκης Ρουβά να «τρελαθεί» με κάτι που έκανε.

Διαγωνιζόμενος στο The Voice της Κυριακής (24/10) ανάγκασε τον Σάκης Ρουβά να «τρελαθεί». Τι ακριβώς έγινε.

Συγκεκριμένα στο αποψινό «The Voice»ο Ακύλας Μυτιληναίος τραγούδησε το «Πάμε Χαβάη», που έχει «απογειώσει» η Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ο Ακύλας είχε μια πολύ ιδιαίτερη ερμηνεία μετέτρεψε το πλατό του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, σε σκηνικό… διακοπών!

Ρουβάς και Μουζουράκης πάτησαν το κουμπί, γύρισαν τις καρέκλες και άρχισαν να τραγουδούν και να κάνουν ότι παίζουν κιθάρα!

Όταν όμως έφτασε η ώρα της κριτικής από τους κόουτς ο Σάκης Ρουβάς είχε μια «χοντρή» ένσταση για τον Ακύλα από τις Σέρρες.

Ποια ήταν αυτή; Το επιτηδευμένο γρέζι στη φωνή του διαγωνιζόμενου στο «The Voice» τα οποία ξεπερνούσε τα όρια της υπερβολής.

«Πες μου γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί τόση υπερβολή;», αναρωτήθηκε ο Ρουβάς και άρχισε να «φουντώνει»!

Οσο δεν έπαιρνε την απάντηση που ήθελε τόσο ρωτούσε: «Γουστάρεις και το κάνεις; Οκ άποψή σου. Αλλά πες μου γιατί το κάνεις όμως;».

Για να καταλήξει ο Σάκης σε ένα γλυκό σχόλιο: «Ρυθμικά ήσουν εξαιρετικός, ήταν ένα από τα πράγματα που με ώθησαν να πατήσω το κουμπί».

Να αναφέρουμε ότι ο συμμετέχων άρεσε πολύ και στην Έλενα Παπαρίζου που είπε θετικά λόγια, ενώ ο Κωσταντίνος Αργυρός τον ρώτησε αν μπορεί να τραγουδήσει και ξένα κομμάτια.

Τελικά όταν έφτασε η ώρα να επιλέξει κόουτς ο Ακύλας επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη!

The Voice: Δείτε παρακάτω το σκηνικό που εκτυλίχθηκε