Θέλξη

Η Θέλξη επέστρεψε στη σκηνή, επέστρεψε και στην τηλεόραση και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Η Θέλξη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The2NightShow, που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από τις πίστες τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης, στάθηκε στην επιστροφή της στο τραγούδι και μοιράστηκε το παιδικό της όνειρο αλλά και το τάμα, που είχε κάνει και εκπληρώθηκε.

Η Θέλξη εκθείασε τον σύζυγό της, Παύλο και στάθηκε στον θαυμασμό της για υποστήριξή του αλλά και για τις αντιδράσεις των παιδιών τους, όταν από τη μία στιγμή στην άλλη από μητέρα «μεταμορφώνεται» σε τραγουδίστρια!

Ακόμα, μιλά για το νέο της ξεκίνημα, σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα και δηλώνει πως πλέον θα συνεργαζόταν μέχρι και με «εχθρό» της.

«Ήταν επιλογή μου»

Στην τοποθέτησή της για το διάστημα απουσίας της είπε: «Έκανα 7 χρόνια να επιστρέψω γιατί ήταν επιλογή μου. Ακόμα και τώρα άφησα τις κόρες μου κι είναι η μαμά μου στο σπίτι με τα παιδιά μου. Είναι ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί χαλάλι τους.

Είναι δύσκολο γιατί το τραγούδι είναι μεγάλη μου αγάπη και ψυχική ανάγκη αλλά όσα μαθαίνω από τις κόρες μου, δεν τα έχω μάθει τα προηγούμενα χρόνια, πριν τις αποκτήσω».

«Ο σύζυγός μου, ο Παύλος, δεν μού είπε να σταματήσω ποτέ από την δουλειά. Δεν του επιτρέπει το μορφωτικό του επίπεδο να μου πει όχι κι αυτό είναι αγάπη…. Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά, που πρόλαβε την αναγνωρισιμότητα κι έχω κι ένα όνομα που σου μένει» πρόσθεσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: