MEDIA
Τι τηλεθέαση έκανε το ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακού στο MEGA;
Το MEGA πόνταρε στο ευρωπαϊκό θαύμα του Ολυμπιακού και κέρδισε σχεδόν 10% τηλεθέαση, με το ντοκιμαντέρ να επιστρέφει το Σάββατο.
Το MEGA παρουσίασε ένα αφιέρωμα που δεν μπορούσε να αφήσει κανέναν φίλο του ποδοσφαίρου ασυγκίνητο. Αλλά ειδικά αυτοί του Ολυμπιακού το ευχαριστήθηκαν και το είδαν. Η τηλεθέαση πήγε κάτι παραπάνω από θετικά.
Το ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση των δύο ευρωπαϊκών Κυπέλλων από τον Ολυμπιακό, σημείωσε 9,4% τηλεθέαση, αγγίζοντας το 10% και αποδεικνύοντας την ισχυρή απήχηση που έχει το ερυθρόλευκο έπος.
Η παραγωγή ξαναδίνει ραντεβού με το κοινό το Σάββατο, καθώς θα προβληθεί σε επαναληπτική μετάδοση, δίνοντας την ευκαιρία και σε όσους το έχασαν, να ζήσουν ξανά τη συγκίνηση της διπλής κορυφής στην Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός δεν γράφει μόνο ιστορία, αλλά και… τηλεθέαση.