Τηλεθέαση 5/3: «Βουτιά» δέκα μονάδων για εκπομπή! Δεν το πίστευαν…


Χρήστος Μαγγίνας

Τηλεθέαση 5/3: «Βουτιά» δέκα μονάδων για εκπομπή! Δεν το πίστευαν…


Τηλεθέαση 5/3:  Ανατροπές είχαμε στη τηλεθέαση της πρωινής ζώνης καθώς κάποιον κάνανε… βουτιά δέκα μονάδων!

Τηλεθέαση 5/3: Μεγάλες ανατροπές είχαμε στη τηλεθέαση της πρωινής ζώνης… όπου μια εκπομπή έκανε «βουτιά» 10 ολόκληρων μονάδων!

Σκληρή μάχη δόθηκε για ακόμα μια μέρα για ένα κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης της Πέμπτης, και αυτή τη φορά είχαμε μεγάλες ανακατατάξεις.

Το σκηνικό των προηγούμενων ημερών ανατράπηκε εντελώς με τους νικητές να χάνουν αρκετές μονάδες και μια εκπομπή να σκαρφαλώνει από το 9,1 στο 15,2% μέσα σε μία μέρα.

Στην κορυφή, λοιπόν, της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου με το Love it στο 15,2%, ενώ την περασμένη ημέρα είχε συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 9,1%.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Αλήθειες με τη Ζήνα στο 14,6%, ενώ στην τρίτη η Κατερίνα Καινούργιου με το Ευτυχείτε στο 14,5%.

Στην τέταρτη θέση η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την Ώρα για φαγητό στο 12,4% και λίγο πιο κάτω οι Αταίριαστοι με 11,9% και η Φωλιά των Κου Κου με 10,5%.

Η εκπομπή που σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση ήταν το Πρωινό αφού από το εντυπωσιακό 18,4% και την πρώτη θέση της Τετάρτης, την Πέμπτη έχασε σχεδόν 10 μονάδες και έπεσε στο 8,8% και την έβδομη θέση!

Λίγο πιο κάτω η Δανάη Μπάρκα με το Πάμε Δανάη στο 7,7% και η Τατιάνα Στεφανίδου με το T – Live στο 7,6%.

Τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό

Love it: 15,2%

Αλήθειες με τη Ζήνα: 14,6%

Ευτυχείτε: 14,5%

Ώρα για φαγητό: 12,4%

Αταίριαστοι: 11,9%

Στη φωλιά των Κου Κου: 10,5%

Το Πρωινό: 8,8%

Πάμε Δανάη: 7,7%

T – Live: 7,6%

Πηγή: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news