Τηλεθέαση ρεκόρ για το ERTFLIX! – Στα σκαριά ιστορική αθλητική σειρά


Γεωργία Τσιαρλή

Τηλεθέαση ρεκόρ για το ERTFLIX! – Στα σκαριά ιστορική αθλητική σειρά


Το ERTFLIX ήρθε για να μείνει. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον τα πρώτα δείγματα ρεκόρ!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από τις 22 Απριλίου που ανακοινώθηκε η αναβάθμιση της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους για να δουν ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, και όλο το ψυχαγωγικό, ενημερωτικό και παιδικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Τον Απρίλιο είδαν ERTFLIX 864.244 τηλεθεατές και τον Μάιο 915.704.

Ιδιαίτερα υψηλά είναι τα ποσοστά επισκεψιμότητας και στην ιντερνετική εκδοχή του ERTFLIX. Μόνο το τελευταίο δίμηνο, το webtv.ert.gr δέχθηκε περισσότερες από 5.500.000 επισκέψεις.

Το ντοκιμαντέρ – θρύλος για το ’87

Η ομάδα του ERTFLIX, ήδη, σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της εντάσσοντας στην πλατφόρμα όλες τις νέες εκπομπές της ΕΡΤ, αλλά αξιοποιώντας και το μοναδικό αρχείο της. Έτσι, στην νέα πλατφόρμα εκτός από 36 ξένες ταινίες, 19 ξένες σειρές, 30 σειρές ντοκιμαντέρ, και 17 παιδικά προγράμματα, για πρώτη φορά από σήμερα εντάσσεται και αθλητικό περιεχόμενο.

Πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρολ της smart τηλεόρασής του ή μπαίνοντας από τον υπολογιστή ή το τάμπλετ του στο webtv.ert.gr, ο καθένας μπορεί να ξαναδεί τον καταπληκτικό τελικό της θρυλικής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ του 1987 με αντίπαλο τη Σοβιετική Ένωση.

Στη συγκεκριμένη σειρά, μάλιστα, οι θεατές θα θυμηθούν και όλο το χρονικό της πορείας της Εθνικής του 1987 μέσα από την ιστορική εκπομπή «Ο δρόμος προς τη δόξα», που περιγράφει με τη φωνή του Φίλιππου Συρίγου τι συνέβη εκείνες τις ημέρες στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, στο ERTFLIX ανέβηκε, ήδη, ακόμη μία θρυλική αθλητική εκπομπή. Πρόκειται για την ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και των συμμετοχών της Εθνικής Ελλάδος μέσα από οκτώ επεισόδια της σειράς «Ο πυρετός του Μουντιάλ», που παρουσίαζαν ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος.


Sportime Extras