×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Total Football: Έντονη διαφωνία Κάκου – Βέργη για το ντέρμπι (vid)


    Κώστας Παπαδόπουλος

Total Football: Έντονη διαφωνία Κάκου – Βέργη για το ντέρμπι (vid)


Στην εκπομπή Total Football είχαμε για μία ακόμη φορά διαφωνία, όταν συζητήθηκαν οι διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι. Διαφωνία μεταξύ των σχολιαστών στο πάνελ και του Τάσου Κάκου. Ο Τάσος Κάκος έκανε την καθιερωμένη κριτική του, σχολιάζοντας τις φάσεις του ντέρμπι. Θυμηθείτε εδώ τι ανέφερε.

Ο Κερκυραίος πρώην επαγγελματίας διαιτητής με το που ολοκλήρωσε δέχτηκε τα… πυρά του Βασίλη Βέργη. Λογικό κι επόμενο ο διευθυντής της εφημερίδας Live Sport (συμφερόντων Γιάννη Φιλιπάκη) να έχει εντελώς άλλη άποψη από τον Τάσο Κάκο. Ο τελευταίος εξάλλου, είναι εργαζόμενος μόνο στο Open Beyond. Ο Κάκος, λοιπόν, είπε πως δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα στον Γιαννούλη, ενώ υπάρχει πέναλτι πάνω στον Λημνιό από το μαρκάρισμα του Χρήστου Δώνη.

Ο Βασίλης Βέργης αντέδρασε αμέσως. Ενώ ο Τάσος Κάκος εξηγούσε πως δεν υπάρχει πρόθεση, ο Βασίλης Βέργης απαντούσε… «ναι, αλλά τον χτύπησε». Εκεί βέβαια που η διαφωνία έγινε ακόμα πιο έντονη ήταν στη φάση του Δώνη με τον Λημνιό. «Πατάει η γραμμή, είναι πέναλτι», έλεγε ο Κάκος. «Είναι καθαρό εκτός περιοχής», η απάντηση του Βέργη.

Δείτε τη διαφωνία στο βίντεο από το 2ο λεπτό και μετά από την εκπομπή Total Football:


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα