Καιρό τώρα υπάρχει προβληματισμός για την εκπομπή Total Football και τα νούμερα τηλεθέασης. Γενικώς υπάρχει κινητικότητα εν όψει της νέας χρονιάς και το αθλητικό τμήμα στο OPEN. Πιθανώς όχι μόνο γι’ αυτό.

Καιρό τώρα υπάρχει προβληματισμός για την εκπομπή Total Football και τα νούμερα τηλεθέασης. Γενικώς υπάρχει κινητικότητα εν όψει της νέας χρονιάς και το αθλητικό τμήμα στο OPEN. Πιθανώς όχι μόνο γι’ αυτό.

Δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές και στο ενημερωτικό κομμάτι. Η Ελλη Στάη δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν καταλήξει πως είναι πιθανό να ευθύνεται και το πρόσωπο. Η άλλοτε Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης δεν φαίνεται να κάνει… γκελ. Χρειάζεται κάτι φρέσκο είναι η αλήθεια το τηλεοπτικό κοινό.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με το δελτίο του Σαββατοκύριακου. Εκεί όπου η Στέλλα Γκαντώνα φέρνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση.

Total Football

Τα πάντα είναι στον… αέρα και στο αθλητικό κομμάτι. Είχε αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην είναι στον αέρα την επόμενη χρονιά το Total Football. Αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο όσον αφορά την υπάρχουσα σύνθεση. Θα γίνουν δηλαδή πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Αν συνεχίσει η εκπομπή.

Κι αυτό διότι, την Κυριακή που δεν ήταν στον… αέρα (24/3), λόγω διακοπής για τις Εθνικές ομάδες, τα νούμερα ήταν καλύτερα. Με τι; Με την ταινία Braveheart. Τανιάρα, οσκαρική, από τις καλύτερες που έχουμε δει, αλλά την έχουμε δει τόσες φορές. Κι όμως. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον με YFSF, Survivor, Bake Off Greece έκανε 8%. Νούμερο που ως τώρα από το Total Football δεν έχει πάρει το OPEN.

Μία άλλη σκέψη που κάνουν στο κανάλι της Παιανίας όμως, πιθανή, είναι να στηριχτεί το project. Να συνεχίσει και τη νέα χρονιά. Να ενισχυθεί από δημοσιογράφους των μεγάλων ομάδων για να ανέβουν οι… τόνοι και η τηλεθέαση. Ένα σενάριο που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως κάποιοι δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά. Περισσότερα για τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Κώστα Κατσουράνη χτυπάει η καμπάνα.