Τούνη - έγκυος: Ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και το Twitter χωρίστηκε (κακώς) στα δύο για ένα πράγμα όπως η μητρότητα που είναι σπουδαίο.

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και το Twitter διχάστηκε (κακώς) για μια γυναίκα που απλά γνωστοποίησε ό,τι καλύτερο μπορεί να της συμβεί: Να γίνει μητέρα.

Τούνη – έγκυος: Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, γεγονός που είναι το ομορφότερο για μια γυναίκα και γενικότερα για ένα ζευγάρι. Ο ερχόμενος ενός παιδιού είναι άλλωστε ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε δυο ανθρώπους που είναι μαζί και έχουν «ενώσει» τις ζωές τους.

Η είδηση πως η εντυπωσιακή Influencer είναι έγκυος, ωστόσο, «τρέντραρε» στο Twitter το οποίο «γέμισε» με σχόλια, δυστυχώς όμως όχι όλα και τόσο θετικά.  Ένας μάλιστα χρήστης, παρατήρησε πως: «… τα χειρότερα σχόλια για την εγκυμοσύνη της τα διάβασα από γυναίκες»

Ανεξαρτήτως από το γεγονός αν η Τούνη έχει προκαλέσει κατά καιρούς με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις της, η συγκεκριμένα στιγμή είναι ιερή και θα έπρεπε να υπάρξει σεβασμός και αποδοχή από όλους. Άλλωστε τι πιο όμορφο από τη γέννηση;

Ευτυχώς η πλειοψηφία κατακρίνει και «βάζει στη θέση τους» όσους…ξέφυγαν σπεύδοντας να μοιράσει συγχαρητήρια στην Ιωάννα Τούνη για το χαρμόσυνο γεγονός!

Από εκεί και πέρα ο σύντροφος της Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε μυστηριώδη αντίδραση στην είδηση της εγκυμοσύνης, με μια αινιγματική ανάρτηση στη σελίδα του στο Instagram.

Τούνη – έγκυος: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για το γεγονός